HomeHL-SportsΑποχαιρετιστήριο δείπνο από τον Τάκη Γκώνια

Αποχαιρετιστήριο δείπνο από τον Τάκη Γκώνια

Ο προπονητής του Εργοτέλη ευχαρίστησε για τη συνεργασία την «κιτρινόμαυρη» οικογένεια λίγο πριν αναλάβει την Γουάντι Ντέγκλα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το παιχνίδι της Παρασκευής  κόντρα στον ΑΟΤ στα Τρίκαλα θα είναι το τελευταίο για τον Τάκη Γκώνια στον πάγκο του Εργοτέλη.

Ο Έλληνας τεχνικός έβγαλε εις πέρας την αποστολή για παραμονή των «κιτρινόμαυρων» στη Β’ Εθνική και μετά το τέλος της σεζόν θα μετακομίσει στην Αίγυπτο για να αναλάβει την Γουάντι Ντέγκλα.

Το βράδυ της Τετάρτης , λοιπόν, αποχαιρέτησε τους ανθρώπους της ομάδας, παραθέτοντας δείπνο στο εστιατόριο «Τρία πεύκα» ιδιοκτησίας του γνωστού Εργοτελίτη Κώστα Σολάκη.

Μέσα σε ένα αρκετά φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα, ευχαρίστησε θερμά για την συνεργασία όλα τα μέλη της ομάδος και πιο συγκεκριμένα τους συνεργάτες τους παίκτες και το διοικητικό προσωπικό ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο πρόσωπο του Γενικού Διευθυντή της ομάδος μας Γιώργου Τουτζάρη καθώς επίσης στους Μανόλη Σεβαστάκη και Σάκη Μποβολέτη οι οποίοι με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο στάθηκαν καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς στο πλευρό της ομάδος

Η βραδιά έκλεισε με μια όμορφη έκπληξη από το σύνδεσμο Φίλων Εργοτέλης «Alternatives» οι οποίοι δώρισαν στον κ. Γκώνια ένα βιβλίο με την ιστορία του Εργοτέλη και μια μπλούζα με το σήμα του συνδέσμου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση