HomeHL-9Εντοπίστηκε μεγάλη χασισοφυτεία στο Ρέθυμνο

Εντοπίστηκε μεγάλη χασισοφυτεία στο Ρέθυμνο

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μεγάλη χασισοφυτεία εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή του Ρεθύμνου μετά από επιχείρηση που πραγματοποίησαν οι ελληνικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι αστυνομικοί σήμερα το πρωί βρήκαν ένα χωράφι, στον δήμο Αγίου Βασιλείου, στο οποίο καλλιεργούνταν 531 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία ήταν στο στάδιο ανάπτυξης και είχαν φτάσει έως και το 1 μέτρο ύψος.

Οι αρχές ξερίζωσαν την χασισοφυτεία ενώ παράλληλα ξεκίνησαν τις έρευνας για τον εντοπισμό τόσο των ιδιοκτητών όσο και των καλλιεργητών.

Μέσα σε λίγη ώρα οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο Έλληνες 40 και 52 χρόνων – πρόκειται για έναν αγρότη και έναν επιχειρηματία – που φέρονται να είναι οι ιδιοκτήτες της χασισοφυτείας αλλά και δύο Αλβανούς 31 και 21 χρόνων που φέρονται να ήταν οι καλλιεργητές.

20180524_070040

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αρχές στα σπίτια των συλληφθέντων βρήκαν και κατάσχεσαν διάφορα είδη όπλων όπως: ένα πολεμικό όπλο, ένα κυνηγετικό όπλο, σφαίρες και 1.000 ευρώ σε μετρητά.

20180524_064538

Παράλληλα οι αστυνομικοί κατάσχεσαν εννέα κινητά τηλέφωνα που είχαν στην κατοχή τους οι συλληφθέντες καθώς και το αυτοκίνητο του 52χρονου.

052-1

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση