HomeΚΟΣΜΟΣTραμπ: Την επόμενη εβδομάδα η απόφαση για συνάντηση με τον Κιμ

Tραμπ: Την επόμενη εβδομάδα η απόφαση για συνάντηση με τον Κιμ

Για την διεξαγωγή ή την αναβολή της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Ντόναλντ Τραμπ είπε σήμερα ότι η απόφαση θα ληφθεί «την επόμενη εβδομάδα» σχετικά με τη διεξαγωγή ή την αναβολή της ιστορικής Συνόδου με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, που σχεδιάζεται για την 12η Ιουνίου στη Σιγκαπούρη.

«Αναφορικά με τη Σιγκαπούρη, θα δούμε. Θα μπορούσε να γίνει. Θα μπορούσε να γίνει ωραία και όμορφα. Όμως ό, τι κι αν συμβεί, θα γνωρίζουμε την επόμενη εβδομάδα για το θέμα της Σιγκαπούρης» επισήμανε ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος από τους κήπους του Λευκού Οίκου.

«Κάποια ημέρα, σε κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία, αυτό θα γίνει. Θα μπορούσε να είναι η 12η Ιουνίου. Θα δούμε», πρόσθεσε ο μεγιστάνας, ο οποίος χθες αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο αναβολής της.

Αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στη Σιγκαπούρη αυτό το Σαββατοκύριακο όπου θα έχουν κρίσιμης σημασίας συναντήσεις με αξιωματούχους της Βόρειας Κορέας, στο επίκεντρο των οποίων θα βρεθεί μεταξύ άλλων η ατζέντα της Συνόδου, έγινε γνωστό από Αμερικανούς αξιωματούχους που δεν θέλησαν να κατονομαστούν.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση