HomeHL-9Διαδήλωση ενάντια… στο αεροπλανοφόρο Τρούμαν

Διαδήλωση ενάντια… στο αεροπλανοφόρο Τρούμαν

Στα Χανιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κινητοποίηση ενάντια στην παρουσία του αεροπλανοφόρου Τρούμαν στα Χανιά, πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τετάρτης μέλη της Επιτροπής Ειρήνης Χανίων που συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Αγοράς.

Σε δήλωσή το ο πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης, Μανώλης Παπαδομανωλάκης, όπως αναφέρει το zarpanews.gr, υποστήριξε πως “η παρουσία του αμερικανικού αεροπλανοφόρου στην Σούδα είναι μια ακόμα απόδειξη ότι στην περιοχή μας συγκεντρώνεται μια τεράστια δύναμη κρούσης, η οποία ετοιμάζει νέες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, νέους πολέμους και νέες δυστυχίες για τους λαούς”.

“Η Συγκυβέρνηση έχει μετατρέψει τη χώρα σε πεδίο βολής πολεμικών προετοιμασιών και επεμβάσεων” προσέθεσε και κατέληξε λέγοντας: “Βρισκόμαστε εδώ για να καταδικάσουμε αυτήν την πολιτική και να φωνάξουμε ότι ο λαός της Κρήτης δεν ανέχεται στη γη του τους φονιάδες των λαών, τους Αμερικάνους”.

Σημειώνεται ότι νέα διαδήλωση έχει προγραμματιστεί για τις 7 το απόγευμα της Πέμπτης στην Πλατεία Αγοράς από την Πρωτοβουλία Αντίστασης, την Αναμέτρηση, το ΚΚΕ(μ-λ), η ΛΑΕ και το ΝΑΡ(οργάνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ).

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση