HomeHL-MarketΈνας νέος θεσμός, τα ΑΚΜΗ ROAD TRIPS, εγκαινιάζεται από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στις «Ημέρες Θάλασσας»!

Ένας νέος θεσμός, τα ΑΚΜΗ ROAD TRIPS, εγκαινιάζεται από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στις «Ημέρες Θάλασσας»!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με όχημα ένα αστικό λεωφορείο Volvo SB85-55, το οποίο εκτελούσε τη γραμμή Ηλεκτρικός Σταθμός Πειραιά – Προφήτης Ηλίας, κατασκευασμένο από το αμαξοποιείο της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Ε. το 1967, το «ΙΕΚ ΑΚΜΗ» προσκαλεί νέους και νέες ηλικίας 18-25 σε μία σειρά από διαφορετικές, θεματικές ξεναγήσεις στην πόλη με «τερματικό σταθμό» street happenings για όλους τους δημότες του Πειραιά!

Τα τέσσερα αυτά mega events θα πραγματοποιηθούν από το μεγαλύτερο ΙΕΚ της χώρας στο πλαίσιο των «Ημερών Θάλασσας», τη σημαντικότερη διοργάνωση στην πόλη του Πειραιά. Οι «Ημέρες Θάλασσας» λαμβάνουν χώρα και φέτος, για τέταρτη συνεχή χρονιά, με δωρεάν και ανοιχτές παροχές και εκδηλώσεις για όλο τον κόσμο.

30 τυχεροί επιβιβάζονται κάθε φορά στο λεωφορείο, γνωρίζουν από κοντά τους super stars καλεσμένους του ΙΕΚ ΑΚΜΗ και μετά από ένα ανατρεπτικό δρομολόγιο στις γειτονιές του Πειραιά, τους περιμένουν street happenings, δώρα, εκπλήξεις και μοναδικοί διαγωνισμοί για πλήρεις υποτροφίες!

Είσαι 18-25 ετών;  Μπες στο iekakmi-roadtrips.gr, επίλεξε τη διαδρομή σου και ζήσε τη μοναδική εμπειρία των ΑΚΜΗ ROAD TRIPS!

IEK AKMI_ΤΗΕ GAME

Τουρνουά Μπάσκετ 3Χ3

Πότε: Παρασκευή 1 Ιουνίου

Πού: Ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ – Α.Ο.Φ. Πορφύρα (Ακτή Θεμιστοκλέους 130)

Τι ώρα: 18:00 – 22:00

30 τυχεροί θα ανέβουν στο λεωφορείο του ΙΕΚ ΑΚΜΗ ROAD TRIPS και θα ξεναγηθούν σε γειτονιές του Πειραιά σε μια βόλτα γεμάτη αθλητικές μνήμες, με οδηγούς αγαπημένους αθλητές του Πειραιά, όπως ο Δημήτρης Αγραβάνης, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ των τελευταίων χρόνων και παίκτης του Ολυμπιακού, ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, o «τίμιος γίγαντας», ο πρωταθλήτριας εθνικής ομάδας του 1987 Αργύρης Καμπούρης και o δημοφιλής αθλητικογράφος και διευθυντής του του Sport 24, Παντελής Διαμαντόπουλος.

Στη συνέχεια, στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του Α.Ο.Φ. Πορφύρα, με την άφιξη των τυχερών επιβαινόντων θα ξεκινήσει ένα Τουρνουά Μπάσκετ 3Χ3 με εξέδρα τους δημότες του Πειραιά και τις ακαδημίες του Πορφύρα! http://iekakmi-roadtrips.gr/#the_game

IEK AKMI_ THE STREET FOOD EXPERIENCE

Live cooking session με τον master chef Πάνο Ιωαννίδη

Πότε: Σάββατο 2/6

Που: Ακτή Μουτσοπούλου (απέναντι από το ρολόι)

Τι ώρα: 19:00 – 21:00

30 food lovers στο πλαίσιο του “Τhe Street Food Χperience Trip” θα ξεναγηθούν στον Πειραιά σε μια privé βόλτα γεμάτη σε μυστικά και how-to tips από τον chef & mentor του «ΙΕΚ ΑΚΜΗ», Πάνο Ιωαννίδη.

«Τερματικός σταθμός» του λεωφορείου θα είναι η Ακτή Μουτσοπούλου, όπου με την άφιξη του λεωφορείου θα ξεκινήσει μαζί με τον Πάνο Ιωαννίδη ένα μεγάλο street food happening για όλους! http://iekakmi-roadtrips.gr/#street_food_xperience

 IEK ΑΚΜΙ_ΤΗΕ BEAUTY SESSION

Πότε: Παρασκευή 8/6

Πού: Μαρίνα Ζέας (απέναντι από την πλατεία Φρεαττύδος)

Τι ώρα:  19:00 – 21:00

Σε μια βόλτα γεμάτη tips n’ tricks από τη make-up guru Έλενα Ψωμά και εκλεκτούς καλεσμένους της, 30 beauty enthusiasts θα ζήσουν την εμπειρία ΙΕΚ ΑΚΜΗ ROAD TRIPS.

Το λεωφορείο θα καταλήξει στη Μαρίνα Ζέας, όπου θα σε περιμένει ένα street show γεμάτo έμπνευση από γυναίκες icons της δεκαετίας του ’60. Εκεί οι τυχεροί beauty maniacs που θα επιβαίνουν στο λεωφορείο θα γίνουν μέλη της experts team της Έλενας Ψωμά και θα δημιουργήσουν μαζί της 5 total make-up transformations.

http://iekakmi-roadtrips.gr/#beauty_session

ΙΕΚ ΑΚΜΙ_ΤΗΕ LIVE

Otherview VS REC

Πότε: Σάββατο 9/6

Που: Τρούμπα (Μεραρχίας)

Τι ώρα: 21:00 – 23:00

Την τελευταία ημέρα, σε μια ρετροσπεκτίβα γεμάτη μουσικές αναφορές, οι μοναδικοί Otherview και οι φίλοι τους REC επιβιβάζονται στο λεωφορείο μαζί με τους 30 τυχερούς.

Το ΑΚΜΗ The Live θα κορυφωθεί στην Τρούμπα του Πειραιά, όπου με την άφιξη του λεωφορείου θα ξεκινήσει το απόλυτο πάρτι του Μεγάλου Λιμανιού σε ένα back2back live Otherview VS REC! http://iekakmi-roadtrips.gr/#the_live

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση