HomeHL-9Εξιτήριο σήμερα για τον Προκόπη Παυλόπουλο

Εξιτήριο σήμερα για τον Προκόπη Παυλόπουλο

Μετά την τοποθέτηση στεντ στο Ωνάσειο – Κανονικά στην Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εξιτήριο αναμένεται να λάβει μέχρι σήμερα το μεσημέρι από τη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, έπειτα από την επιτυχή καρδιολογική επέμβαση (τοποθέτηση stent) στην οποία υποβλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης.

Την επιτυχή επέμβαση στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, έκανε Συντονιστής-διευθυντής του καρδιολογικού τομέα και του τμήματος Αιμοδυναμικών Μελετών και Επεμβατικής Καρδιολογίας του Ωνασείου, Βασίλης Βούδρης.

Σύμφωνα με το iefimerida.gr, για προληπτικούς και μόνον λόγους, ο κ. Παυλόπουλος παρέμεινε το βράδυ στο νοσοκομείο, απ’ όπου εργάστηκε κανονικά και σήμερα θα επιστρέψει κανονικά στο προεδρικό μέγαρο.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost, αναμένεται να ταξιδέψει κανονικά για την Κρήτη όπου θα παρευρεθεί την Κυριακή στις εκδηλώσεις για την 151η επέτειο της ιστορικής μάχης του Λασιθίου του 1867.

Στο πλαίσιο της παραμονής του στο Λασίθι ο κ. Παυλόπουλος πρόκειται να αναγορευτεί σε επίτιμο δημότη Οροπεδίου Λασιθίου στη διάρκεια ειδικής τελετής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση