HomeHL-9Τέταρτη μέρα στην Εντατική για την 8χρονη

Τέταρτη μέρα στην Εντατική για την 8χρονη

Είναι σε καταστολή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων, η 8χρονη που τραυματίστηκε όταν καταπλακώθηκε από την πόρτα του γκαράζ.

«Η 8χρονη βρίσκεται για τέταρτη ημέρα στην Εντατική και είναι σε καταστολή και διασωληνωμένη. Η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιάννης Φανουργιάκης.

Οι γιατροί από την πρώτη στιγμή βρίσκονται στο πλάι της ωστόσο τα τραύματα που φέρει στον θώρακα είναι πολύ σοβαρά.

Υπενθυμίζεται πως η άτυχη 8χρονη την ώρα που βρισκόταν στο σπίτι της στα Χανιά, άγνωστο πως, έπεσε η συρόμενη πόρτα του γκαράζ και την πλάκωσε.

Η ίδια μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Χανίων με τους γιατρούς να κρίνουν πως έπρεπε άμεσα να μεταφερθεί στην ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Ώρες αγωνίας για το 19 μηνών παιδί

Ώρες αγωνίας βιώνει μία ακόμα οικογένεια στην Κρήτη καθώς το 19 μηνών παιδί της νοσηλεύεται με αναπνευστικά προβλήματα στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.

«Την περασμένη Παρασκευή εισήχθη στο νοσοκομείο μας ένα παιδί 19 μηνών το οποίο παρουσίασε προβλήματα στην αναπνοή. Οι γιατροί από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν δίπλα στο παιδί ωστόσο χρειάστηκε η εισαγωγή του στην ΜΕΘ Παίδων. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε καταστολή και είναι διασωληνωμένο», αναφέρει μιλώντας στο cretapost, ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιάννης Φανουργιάκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλευρό του παιδιού βρίσκονται και οι γονείς του οι οποίοι είναι Σύριοι και μένουν τον τελευταίο καιρό στη Σητεία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση