HomeHL-LifestyleΟ Αντονι Χόπκινς δεν ξέρει καν αν είναι παππούς

Ο Αντονι Χόπκινς δεν ξέρει καν αν είναι παππούς

Εχει να μιλήσει με την κόρη του πάνω από 20 χρόνια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στον τελευταίο του ρόλο, τον βασιλιά Λιρ, υποδύεται έναν άνθρωπο που έχει μηδαμινή σχέση με τις κόρες του. Και δυστυχώς, το ίδιο ισχύει και στην πραγματική ζωή για τον διάσημο ηθοποιό Άντονι Χόπκινς.

Ο 80χρονος δεν έχει μιλήσει με την κόρη του Αμπιγκέιλ – το μόνο παιδί του – εδώ και δύο δεκαετίες. Είναι δε τέτοια η αποξένωσή τους που δεν γνωρίζει καν αν έχει γίνει παππούς.

Ο Άντονι Χόπκινς είπε πως «δεν τον νοιάζει» ο οικογενειακός αυτός χωρισμός, παραδεχόμενος πως ήταν «ψυχρός» με την 48χρονη κόρη του, την οποία αποκαλεί με το όνομά της Αμπιγκέιλ Χάρισον.

Ερωτηθείς αν η κυρία Χάρισον – ηθοποιός και θεατρική διευθύντρια που άλλαξε το επώνυμό της ώστε να μπορεί να κάνει «καριέρα με τους δικούς της όρους», είχε παιδιά, ο Άντονι Χόπκινς είπε: «Δεν έχω ιδέα. Οι άνθρωποι χωρίζουν. Οι οικογένειες διαλύονται και ξέρεις, ακολουθούν τη ρήση ‘κάνε τη ζωή σου΄. Οι άνθρωποι κάνουν επιλογές. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Είναι κρύα η σχέση μας. Επειδή η ζωή είναι ψυχρή».

Η κόρη του Χάρισον ανατράφηκε από την μητέρα της, την πρώτη σύζυγο του Άντονι Χόπκινς, Πετρονέλα Μπάρκερ, όταν το ζευγάρι χώρισε κι αυτή ήταν μόλις 4 ετών.

Το ζευγάρι τα ξαναβρήκε για ένα σύντομο χρονικό διάστημα στη δεκαετία του 1990 και εμφανίστηκε σε δύο από τις ταινίες του . Ωστόσο, σύντομα χώρισαν και ο Άντονι Χόπκινς που πρωταγωνιστεί την προσαρμογή του BBC για τον βασιλιά Λιρ, λέει πως δεν ξέρει καν που μένει η κόρη του.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση