HomeΚΡΗΤΗΠαρουσιάζεται η μελέτη για την «Κάτω Πλατεία»

Παρουσιάζεται η μελέτη για την «Κάτω Πλατεία»

Στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Κριτσάς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην επόμενη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου της Κριτσάς, αναμένεται να παρουσιαστεί η πρόταση του Δήμου Αγίου Νικολάου, που φορά στην αναμόρφωση της «Κάτω Πλατείας» – πρόταση η οποία θ’ αναβαθμίσει αισθητικά τον συγκεκριμένο χώρο, αλλάζοντας συνολικά την λειτουργία της περιοχής.

Σε συνάντηση που είχε σήμερα ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός, με την αναπληρώτρια προισταμένη της Δ/νσης Μελετών κ. Μαρία Πρατσινάκη καθώς και με την αρχιτέκτονα μηχανικό – ειδική σύμβουλο κ. Ίρις Περουλιού Σεργάκη, συζητήθηκαν οι επικείμενες αλλαγές , ενώ προτάθηκαν εναλλακτικά σενάρια για την υλοποίηση της παραπάνω μελέτης.

dsc_0414

Όπως έκανε γνωστό ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, σε συννενόηση με τον πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Κριτσάς κ. Ν.Ζαχαριάδη, η υφιστάμενη μελέτη, αναμένεται να παρουσιαστεί στην ερχόμενη συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου. Πρόκειται ανέφερε για μια εξαιρετική πρόταση , που σε συνδυασμό με την διαμόρφωση του δρόμου προς το «Άγιο Πνεύμα», αλλά κυρίως με την υλοποίηση της μελέτης για την ανάπλαση του «σκεπασμένου ποταμού» της Κριτσάς – που σχετίζεται με το παραπάνω έργο – θα δώσει την δυνατότητα να δημιουργηθούν χώροι περιπάτου, που εδώ και αρκετά χρόνια παραμένουν αδιαμόρφωτοι.

dsc_0424

Διαφήμιση
Διαφήμιση