HomeΚΡΗΤΗΚινητοποίηση για την έγκυο που απολύθηκε

Κινητοποίηση για την έγκυο που απολύθηκε

Έξω από τα δικαστήρια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κινητοποίηση του Συνδικάτου Τροφίμων και Ποτών Ηρακλείου έξω από τα δικαστήρια, ενάντια στην παράνομη απόλυση της εκλεγμένης συνδικαλίστριας, μέλους του ΔΣ του Συνδικάτου, από την εταιρία Σαβοϊδάκης.

Από νωρίς το πρωί βρέθηκαν έξω από τα δικαστήρια εργαζόμενοι του κλάδου αλλά και αλληλέγγυοι εργαζόμενοι από άλλους κλάδους που δήλωσαν την συμπαράστασή τους στο Συνδικάτο μας, κόντρα στη συνδικαλιστική δίωξη που επιδιώκεται από τη συγκεκριμένη εταιρία.

Πραγματοποιήθηκε η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέσει το Συνδικάτο για την επαναπρόσληψη της απολυμένης συνδικαλίστρια και αναμένεται την δικαστική απόφαση.

img-40527e8a3594dd45031230b0052cf93e-v

«Καλούμε κάθε εργαζόμενο του κλάδου, να μη σκύβει το κεφάλι στην εργοδοτική αυθαιρεσία και τρομοκρατία. Να επίλεγει τη συλλογική και οργανωμενη διεκδίκηση των δικαιώματων του, μέσα απο τα Συνδικάτο μας, να απευθύνεται στο Συνδικάτο μας. Να κάνουμε πράξη το ένας για όλους και όλοι για έναν!

Συνεχίζουμε την αγωνιστική μας δραστηριότητα, καλώντας όλους τους εργαζόμενους του κλάδου σε μαζική συμμετοχή στην Απεργία την Τετάρτη 30 Μαιου και στην Απεργιακή Συγκέντρωση 10π.μ. στην Πλατεία Ελευθερίας», αναφέρει στο τέλος της ανακοίνωσής του το Σωματείο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση