HomeHL-9Συζήτησαν με το στρατηγό τα προβλήματα των υπηρεσιών τους

Συζήτησαν με το στρατηγό τα προβλήματα των υπηρεσιών τους

Οι αστυνομικοί του Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Κρήτης Υποστράτηγο Κων/νο Λαγουδάκη πραγματοποίησε το Προεδρείο και αντιπροσωπία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και συζητήσαμε θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην Υπηρεσιακή ζωή τους οι συνάδελφοί μας και τα οποία είναι χρέος μας να αντιμετωπίσουμε στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό τα οποία μας έχουν μεταφερθεί από τις έως τώρα επισκέψεις μας σε Αστυνομικές Υπηρεσίες της Δ.Α. Ηρακλείου, στα οποία έδειξε ιδιαίτερη κατανόηση και καλή πρόθεση για την ικανοποιητικότερη επίλυσή τους.

Ιδιαίτερα, έγινε μνεία για την ενίσχυση των τουριστικών περιοχών (Α.Τ. Αερολιμένα, Α.Τ. Χερσονήσου) ενόψει της θερινής περιόδου, τονίστηκε η απόλυτη ανάγκη της συνεργασίας όλων των αστυνομικών Υπηρεσιών για την επίτευξη του κοινού σκοπού καθώς επίσης ότι πρέπει να σταματήσει επιτέλους η κατασπατάληση αστυνομικών δυνάμεων (μέτρα τάξης, γήπεδα κ.λ.π.) και να επικεντρωθούμε στην καταπολέμηση του εγκλήματος.

Σχετικά με τις επικείμενες τοποθετήσεις των συναδέλφων που μετατίθενται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, ζητήσαμε από τον κ. Γενικό το αυτονόητο, να τοποθετηθούν σε Υπηρεσίες που έχουν πραγματική ανάγκη από αστυνομικό προσωπικό και μία απλή ματιά στις κενές οργανικές θέσεις κάθε Υπηρεσίας είναι αρκετή.

Τέλος επισημάνθηκε το πρόβλημα της έλλειψης υλικοτεχνικής υποδομής, αναλώσιμων υλικών και η έλλειψη σε υπηρεσιακά οχήματα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση