HomeHL-GreeceΣπαρακτικός ο πατέρας του Έλληνα μακελάρη

Σπαρακτικός ο πατέρας του Έλληνα μακελάρη

Δεν μπορώ να το πιστέψω, πονάω για τα παιδιά που χάθηκαν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με σπαρακτικά λόγια μίλησε ο πατέρας του 17χρονου Δημήτρη Παγουρτζή, ο οποίος σκόρπισε το θάνατο στο λύκειο Σάντα Φε του Τέξας, στοιχίζοντας τη ζωή σε δέκα ανθρώπους.

«Πήγα και τον είδα. Το μόνο που ενδιαφέρεται είναι για την οικογένειά του, να αγκαλιάσω τις αδελφές του. Και ζήτησε συγγνώμη που μας ανακάτεψε τόσο πολύ και δεν ήθελε να δείξει το πρόσωπό του μπροστά μου», ανέφερε ο πατέρας, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha.

«Δεν ήταν το παιδί αυτό που λένε στην τηλεόραση. Στο τέλος κράτησε την ψυχραιμία του, από την οποίοα έδωσε και λίγο δύναμη στη μάνα του. Και μας είπε ότι μας αγαπάει και θα μας αγαπάει για πάντα», τονισε.

«Το παιδί το πείραζαν, το χτυπούσαν του έκαναν bullying, πολλοί όχι ένας, γιατί δεν ήταν αδύνατο παιδί, ήταν γερό. Μάλλον η βία ήταν από πολλά άτομα, «φτιαγμένη» βία», πρόσθεσε ο πατέρας.

Αναφορικά με την πρώην κοπέλα του που ήταν ανάμεσα στα θύματα, ο πατέρας του 17χρονου ανέφερε: «Νομίζω ότι τα είχε με την κοπέλα και του έκαναν bullying, κάτι έγινε εκεί, για αυτό έγινε κι αυτό. Και να το έκαναν επίτηδες το bullying αυτοί (…). Μπορεί να τον κορόιδευαν και μπροστά στην κοπέλα, γι΄αυτό πρέπει να έγινε αυτό που έγινε. Το αγόρι μου δεν είναι άνδρας, είναι παιδί. Δεν μπορούμε να τα ρίξουμε όλα στο παιδί, είναι κι άλλοι υπεύθυνοι».

Για τις δικές του ευθύνες, είπε: «Τι να πω και τι να απαντήσω, σε αυτά που λένε αυτοί; Αυτό είναι ψέματα. Απλώς είχα το χόμπι γιατί ήμουν ναυτικός, ψάρευα στο κυνήγι»

«Ήταν τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Το παιδί ήταν κάθε μέρα μαζί μου, δεν αισθανόμουν καλά να πάω στη δουλειά, σαν να ήξερα ότι κάτι θα γίνει. και ζητάω συγγνώμη για αυτήν την κοπέλα, ποιος βγήκε από εκεί και είπε ότι πήγε ο Δημήτρης και δεν τον ήθελε κι αυτά, και πήγανε το είπαν στο σχολειο. Εφόσον το είπαν στο σχολείο ήταν υποχρεωμένοι να ειδοποιήσουν την οικογένεια ότι υπάρχει πρόβλημα. Είναι άδικο αυτό που γίνεται και για τα παιδιά που χάθηκαν»

«Πονάω και για αυτά (τα θύματα). Για όλα πονάω. Και για τα παιδιά που έφυγαν πονάω. Δεν έφταιγαν τα παιδιά. Δεν μπορώ να πιστέψω τι έκανε», κατέληξε ο πατέρας.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση