HomeHL-SportsΣτην τελική ευθεία οι ανανεώσεις στον ΟΦΗ

Στην τελική ευθεία οι ανανεώσεις στον ΟΦΗ

Ο Παπαδόπουλος δήλωσε ότι μπορεί να τελειώσουν και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα - Την Τρίτη η επιστροφή στις προπονήσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον ΟΦΗ της Σούπερ Λίγκας έχουν ξεκινήσει ήδη να «χτίζουν» στο Ηράκλειο, δίνοντας προτεραιότητα στις υποθέσεις που αφορούν το τρέχον ρόστερ.

Οι ανανεώσεις βρίσκονται στο προσκήνιο, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να δηλώνει το Σάββατο  ότι το θέμα μπορεί να τελειώσει και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ βρέθηκε στο Λασίθι για το φιλανθρωπικό ματς με την Α.Ε. Νεάπολης, τιμήθηκε και αποθεώθηκε από τους φιλάθλους, οι οποίοι του ζήτησαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν μαζί του.

Στο περιθώριο του ματς αναφέρθηκε στον μεταγραφικό σχεδιασμό, εξηγώντας ότι είναι το πιο σημαντικό πράγμα εν όψει της νέας σεζόν, σημειώνοντας ότι πρώτα θα ξεκαθαρίσει το υπάρχον ρόστερ και μετά θα γίνουν μεταγραφές.

«Ο σχεδιασμός είναι σε καλό δρόμο και ίσως την επόμενη εβδομάδα, να έχουμε τελειώσει, με τους παίκτες που θέλουμε να ανανεώσουμε και είναι οι πρωταρχικοί μας στόχοι.

Θεωρούμε ηθικό, πρώτα να τελειώσουμε με τους υπάρχοντες παίκτες και μετά να πάμε στις μεταγραφές. Υπάρχει χρόνος. Είναι μια δύσκολη περίοδος για όλους. Αυτή η περίοδος είναι όμως και η πιο σημαντική για τη νέα σεζόν».

Για την κατάσταση στην ομάδα αυτήν την εποχή και το τελευταίο παιχνίδι με τη Σπάρτη, είπε: «Οι παίκτες περιμένουν να τελειώσει το παιχνίδι με τη Σπάρτη να γίνει μια μικρή γιορτή, γιατί έτσι πρέπει να γίνει κατά την άποψη μου, όχι τρελά πράγματα, γιατί δεν πρέπει να πανηγυρίζουμε για κάτι που είναι δεδομένο, άσχετα αν έγινε μέσα από δύσκολες συνθήκες. Οι παίκτες περιμένουν να πάνε διακοπές.

Για μένα όμως η δουλειά δεν τελειώνει εδώ. Ολο αυτό το χρονικό διάστημα είναι δουλειά, να χτιστεί σωστά η ομάδα τη νέα σεζόν, γιατί οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες».

Από την πλευρά του, ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος κάλεσε τον κόσμο στο γήπεδο για το φινάλε με τη Σπάρτη: «’Εχουμε ένα παιχνίδι, να το δούμε σοβαρά όπως όλα τα παιχνίδια. Είναι μια φιέστα. Ανυπομονούμε όλοι γιατί ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε. Επιστρέφουμε στην Σούπερ Λίγκ για να καθιερωθούμε.

Θέλω να μείνω στον ΟΦΗ. Ήρθα στην ομάδα τον Ιανουάριο, δέθηκα με την ομάδα του ΟΦΗ και είμαι χαρούμενος που συνέβαλα σε αυτήν την προσπάθεια».

Οι παίκτες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη, ξεκινώντας τότε την προετοιμασία για το ματς με τη Σπάρτη την Κυριακή (17.00) στο Γεντί Κουλέ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση