HomeΚΡΗΤΗΈφερναν την κοκαΐνη στην Κρήτη με το πλοίο

Έφερναν την κοκαΐνη στην Κρήτη με το πλοίο

Κατασχέθηκε ποσότητα μεγαλύτερη του ενός κιλού και 110.000 ευρώ!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Είχαν θησαυρίσει από την πώληση των ναρκωτικών ενώ ετοιμάζονταν να ρίξουν στις πιάτσες των Χανίων ποσότητα κοκαΐνης μεγαλύτερης του ενός κιλού. Ο λόγος για ένα ζευγάρι, έναν 44χρονο αλβανικής καταγωγής και μία 32χρονη Ελληνίδα, οι οποίοι έπεσαν στα χέρια των διωκτικών αρχών στη διάρκεια καλά συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης.

Πιο συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων εντόπισαν τον 44χρονο συλληφθέντα τη στιγμή που παραλάμβανε από την 32χρονη μια αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης και ειδικότερα 1 κιλό και 160 γραμμάρια.

kokainh

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί υπέβαλαν σε έλεγχο τον αλλοδαπό στην κατοχή του οποίου βρέθηκε αρχικά το πο ποσό των 40.130 ευρώ το οποίο και προοριζόταν για την αγορά της συγκεκριμένης ποσότητας κοκαΐνης. Επίσης, στην κατοχή του βρέθηκαν 2 συσκευές κινητών τηλεφώνων τα οποία χρησιμοποιούσε κατά την αγοραπωλησία των ναρκωτικών ουσιών, ενώ στην κατοχή της 32ρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

Οι αστυνομικές έρευνες επεκτάθηκαν στο σπίτι και το αυτοκίνητο του 44χρονου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλες 37 αυτοσχέδιες συσκευασίες με 69 γραμμάρια κοκαΐνης  και το χρηματικό ποσό των 70.090 καθώς και 120 λίρες Αγγλίας.

kokainh2

Όπως προέκυψε από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα, η 32χρονη μετέφερε την ποσότητα κοκαΐνης με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά με προορισμό την αγορά των Χανίων.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα τα οποία θεωρήθηκαν μέσα μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Την υπόθεση χειρίζεται το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ενώ οι συλληφθέντες με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

kokainh3

Διαφήμιση
Διαφήμιση