HomeHL-9Μακελειό στο Τέξας: Αφωνοι στο χωριό της Καρδίτσας

Μακελειό στο Τέξας: Αφωνοι στο χωριό της Καρδίτσας

Απ’ όπου κατάγεται ο 17χρονος δράστης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο 17χρονος Δημήτρης Παγουρτζής, είναι ο πρωταγωνιστής του χθεσινού μακελειού σε σχολείο στο Τέξας, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 10 άνθρωποι, και να τραυματιστούν άλλοι 12.

Ο 17χρονος δράστης ήταν μαθητής του συγκεκριμένου σχολείου στο Σάντα Φε.

Δεν είχε υπάρξει καμιά προειδοποιητική ένδειξη πως ο νεαρός επρόκειτο να διαπράξει ποτέ κάτι τέτοιο, σύμφωνα με τον κυβερνήτη του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ.

Οι αναρτήσεις του 17χρονου όμως, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και οι καταχωρίσεις στο ημερολόγιό του αποκαλύπτουν έναν νεαρό ξεμυαλισμένο με τα όπλα, αποφασισμένο να σκοτώσει και να πεθάνει.

Μάλιστα, ανάρτηση που είχε κάνει την 30ή Απριλίου στη σελίδα του στο Facebook, εικονίζει ένα μαύρο μπλουζάκι και σταμπαρισμένη, με τη γραμματοσειρά σε λευκό χρώμα, τη φράση «Γεννημένος για να σκοτώνει».

Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι του χωριού απ΄ όπου κατάγεται ο δράστης

H οικογένεια του 17χρονου ήταν «ήρεμοι, φιλήσυχοι, άνθρωποι που ποτέ δεν δημιούργησαν πρόβλημα», σύμφωνα με όσα είπαν συγχωριανοί του πατέρα, από το χωριό Μαγουλίτσα, στην Καρδίτσα.

«Δεν έχουμε λόγια. Δεν περιμέναμε κάτι τέτοιο», δήλωσε ο Κώστας Σπανός, πρόεδρος της κοινότητας της Μαγουλίτσας, ενός μικρού χωριού στην Καρδίτσα με περίπου 500 κατοίκους, όπου γεννήθηκε ο πατέρας του δράστη.

«Είμαστε σε σοκ. Είμαστε μια μικρή κοινότητα και αυτό δημιουργεί μια πολύ κακή εικόνα για εμάς», είπε στο Reuters.

Ο Δημήτρης σπάνια επισκεπτόταν το χωριό. Οι ντόπιοι θυμούνται ότι τον είδαν πριν από ένα ή δύο καλοκαίρια, χωρίς να παρατηρήσουν κάτι παράξενο στην συμπεριφορά του.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση