HomeHL-SportsΝέο συμβόλαιο με τον ΟΦΗ ο Μανώλης Μπολάκης

Νέο συμβόλαιο με τον ΟΦΗ ο Μανώλης Μπολάκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη φανέλα του ΟΦΗ και για τα επόμενα δύο χρόνια θα φορά ο Μανώλης Μπολάκης.

Όπως γνωστοποίησε την Παρασκευή, μέσω ανάρτησης στο facebook, η κρητική ΠΑΕ, η διοίκηση ανανέωσε τη συνεργασία της με τον 24χρονο δεξιό οπισθοφύλακα, επιβραβεύοντάς τον για την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε.

Μέχρι στιγμής ο Μπολάκης έχει καταγράψει συνολικά 28 συμμετοχές, αποτελώντας μία από τις βασικές μονάδες της ομάδας.

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο 24χρονος άσος ανέφερε πως αυτό ήταν κάτι που ήθελαν και οι δύο πλευρές ενώ χαρακτήρισε απόλυτα δίκαιη την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ανανέωση: «Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα μου. Είχα συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο και το επέκτεινα ένα ακόμη. Έγινε αυτό που ήθελα και εγώ, αλλά και ο ΟΦΗ».

Για την εξαιρετική φετινή του σεζόν με τον ΟΦΗ: «Η καλή μου εικόνα δεν είναι μόνο δικό μου θέμα, αλλά όλης της ομάδας. Όλη ομάδα με βοήθησε να πάω καλά. Όταν πηγαίνει καλά η ομάδα, πηγαίνουν και οι παίκτες. Ευχαριστώ τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου για την εμπιστοσύνη και τη βοήθεια».

Για την άνοδο του ΟΦΗ στη Σούπερ Λίγκα: «Είναι μια δίκαιη εξέλιξη 100%. Το αξίζαμε. Είμαστε η καλύτερη ομάδα. Περάσαμε δυσκολίες, αλλά όλα πήγαν καλά».

Για τη δική του επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία: «Περάσαμε πολλά, στην Γ’ Εθνική και στην Β’ Εθνική. Χαίρομαι που θα ξαναπαίξω στη Σούπερ Λίγκα και εύχομαι αυτή τη φορά να πάω καλύτερα και εγώ και η ομάδα. Προσωπικά θα συνεχίσω  να δίνω το 100% όπως κάνω πάντα και να προσπαθώ για το καλύτερο».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση