Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε χθες το βράδυ στη Μεσαρά και πιο συγκεκριμένα σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας, όταν δύο άνδρες  διαπληκτίστηκαν έντονα μεταξύ τους, κατά τα φαινόμενα λόγω κτηματικών διαφορών.

Ο καυγάς, πήρε πολύ γρήγορα διαστάσεις, τα «αίματα άναψαν» και ο ένας εκ των δύο έβγαλε την καραμπίνα του πυροβολώντας τον άλλον στα πόδια.

Στη συνέχεια, ο 44χρονος φερόμενος ως δράστης τράπηκε σε φυγή.

Ο 46χρονος τραυματίας αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών όπου οι γιατροί φρόντισαν τα τραύματά του, ωστόσο κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά και νοσηλεία του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Από την πρώτη στιγμή του περιστατικού οι αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 44χρονου, ο οποίος λίγες ώρες αργότερα συνελήφθη.

Η ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης

Στην επίσημη ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης τονίζονται τα εξής:

Συνελήφθη χθες το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Φαιστού 44χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, που διαπράχθηκε σε βάρος 46χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, ο 44χρονος ένεκα προσωπικών διαφορών πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο σε βάρος του 46χρονου, προκαλώντας του σωματικές βλάβες.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, συνελήφθη ο 44χρονος ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το εν λόγω κυνηγετικό όπλο.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση