HomeΓΝΩΜΕΣΝ. Λυγερός: Η διάλυση του Σκοπιανού

Ν. Λυγερός: Η διάλυση του Σκοπιανού

« Ο ελληνισμός καθάρισε από τη λάσπη του ραγιαδισμού»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για να είμαστε ειλικρινείς, είναι πλέον αυτονόητο ότι όλοι όσοι έχουν παρουσιαστεί ως οι υπέρμαχοι μιας επίλυσης που έπρεπε να είχε ήδη γίνει εδώ και καιρό, τώρα προσπαθούν να καλύψουν τα νώτα τους για να μην φανεί ότι έχουν αποτύχει σε όλα τα επίπεδα.

Έτσι οι ριζοσπαστικοί σύντροφοι δεν κατάφεραν να σπάσουν τις ρίζες του Ελληνισμού, επειδή η ιδεολογία τους δεν άντεξε τη θέληση του ελληνικού λαού. Οι πολιτικάντικες κομπίνες που προσπαθούν να παρουσιάσουν θετικά, αποτελέσματα που δεν έχουν συνοχή, δεν πετυχαίνουν τον σκοπό τους γιατί ξέρουμε για την πραγματικότητα της γεωπολιτικής. Και το θέμα της επιμήκυνσης του χρονοδιαγράμματος δεν είναι μία γνήσια λύση.

Είναι μόνο ένας τρόπος οι μεν και οι δε να μην φανούν αποτυχημένοι στις επόμενες εκλογές. Όσοι πέσουν σε αυτήν την παγίδα είναι απλώς αυτοί που το θέλουν. Διότι η όλη διαδικασία ήταν πλαστή από την αρχή των Συλλαλητηρίων. Μετά από αυτά κατάλαβαν όλοι ότι δεν θα τα καταφέρουν και ξεκίνησαν τη διαδικασία ομαλής αποχώρησης από το πεδίο μάχης.

Αλλά αυτό δεν είναι λύση αλλά διάλυση του Σκοπιανού και είναι οι ίδιοι οι Σκοπιανοί που θα αντιληφθούν το ψέμα των πολιτικών τους που τους κορόιδεψαν τόσα χρόνια μάταια. Όσο για τον Ελληνισμό καθάρισε από τη λάσπη του ραγιαδισμού.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση