HomeHL-9Συννεφιά, άπνοια και … ζέστη σήμερα στην Κρήτη

Συννεφιά, άπνοια και … ζέστη σήμερα στην Κρήτη

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού σε κάθε νομό του νησιού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι υψηλές θερμοκρασίες και η συννεφιά θα είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά του σημερινού καιρού στην Κρήτη σύμφωνα με την πρόγνωση του meteocrete.gr. Πιο συγκεκριμένα, οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς ενώ στις περισσότερες περιοχές του νησιού η έντασή τους θα είναι πολύ χαμηλή.

Την ίδια ώρα όμως θα υπάρχουν αυξημένες νεφώσεις ενώ η θερμοκρασία θα «φλερτάρει» με τους 30 βαθμούς Κελσίου στην Ανατολική Κρήτη.

Αναλυτικά η πρόγνωση για κάθε νομό χωριστά:

Νομός Ηρακλείου

Καθόλη τη διάρκεια της μέρας προβλέπεται καιρός με αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 1 έως 2 μποφόρ απο Β έως ΝΑ διευθύνσεις. H θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 30 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 21 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Νομός Χανίων

Καθόλη τη διάρκεια της μέρας προβλέπεται καιρός με αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί έως 2 μποφόρ απο ΒΑ έως Δ διευθύνσεις. H θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 27 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 20 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Νομός Ρεθύμνου

Καθόλη τη διάρκεια της μέρας προβλέπεται καιρός με αυξημένες νεφώσεις. Oι άνεμοι θα πνέουν ΑΒΑ έως Ν, εντάσεως από 1 έως 4 μποφόρ. H θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 27 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 21 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Νομός Λασιθίου

Τις πρωινές ώρες προβλέπεται καλός καιρός με λίγες νεφώσεις, ενώ από τις μεσημεριανές ώρες έως αργά το βράδυ αυξημένες νεφώσεις. Άνεμοι μεταβλητοί έως 2 μποφόρ απο ΒΑ έως ΝΝΔ διευθύνσεις. H θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 29 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 20 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση