Σήμερα άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 78 ετών, ο ιδρυτής και πρόεδρος της Aegean, Θεόδωρος Βασιλάκης.

Η ανακοίνωση της εταιρείας:

«To Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι της AEGEAN εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για την απώλεια του Ιδρυτή και Προέδρου της εταιρίας μας, Θεόδωρου Βασιλάκη. O Προέδρος μας ήταν για όλους μας η πηγή έμπνευσης από την πρώτη πτήση, τον πρώτο μας επιβάτη μέχρι σήμερα. Οι αξίες που πρέσβευε, όσο και το όραμά του θα συνεχίσουν να μας οδηγούν.

Ο Θεόδωρος Βασιλάκης έφυγε από τη ζωή, σήμερα Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018, σε ηλικία 78 ετών.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο, 19 Μαΐου 2018 στις 12:30, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος, στην Κηφισιά.

Η οικογένεια αντί στεφάνων παρακαλεί να γίνουν δωρεές για το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης».

Η ανακοίνωση της Autohellas

Εξάλλου, τo Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι της Autohellas σε δική τους ανακοίνωση εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια του Προέδρου της εταιρίας , Θεόδωρου Βασιλάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018, σε ηλικία 78 ετών.

Η Autohellas αποτέλεσε για εκείνον το  πρώτο του σημαντικό επιχειρηματικό βήμα αλλά κυρίως  τη στέρεα βάση μια  μακράς  πορείας που του επέτρεψε να αναπτύξει τον σημερινό Όμιλο Θ. Βασιλάκη.

Η οικογένεια αντί στεφάνων παρακαλεί να γίνουν δωρεές για το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης: ALPHA BANK   IBAN: GR03 0140 1010 1010 0210 1161 787

iefimerida.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση