HomeΚΡΗΤΗΚοινή σύσκεψη για τα προβλήματα της δημόσιας υγείας

Κοινή σύσκεψη για τα προβλήματα της δημόσιας υγείας

Κάλεσμα συμμετοχής από το Σωματείο Εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σύσκεψη για τα προβλήματα των δημόσιων νοσοκομείων της Κρήτης συγκαλεί την επόμενη Τετάρτη 23 Μαΐου το Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ, απευθύνοντας κάλεσμα στις διοικήσεις όλων των συνδικαλιστικών οργανώσεων του κλάδου.

Στη σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Καλούμε σε σύσκεψη τα Δ.Σ. των σωματείων των δημόσιων νοσοκομείων της Κρήτης για να συζητήσουμε τις σοβαρές εξελίξεις σε υγεία – πρόνοια και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, αλλά και να καθορίσουμε από κοινού τα επόμενα βήματα της δράσης μας.

Την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 στις 15:00 στα γραφεία του Σωματείου.

Συνεχίζουμε και συντονίζουμε τον αγώνα μας:

Για ΔΗΜΟΣΙΑ & ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

  • Ενάντια στην αντιδραστική «αξιολόγηση» που δεν έχει καμιά σχέση με βελτίωση των υπηρεσιών και των υπαλλήλων.
  • Για ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ προσωπικού όλων των ειδικοτήτων με βάση τις ανάγκες
  • Ενάντια στην ομηρία και τον εμπαιγμό χιλιάδων συναδέλφων συμβασιούχων – ΜΟΝΙΜΗ & ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ για όλους με αξιοπρεπείς μισθούς & πλήρη εργασιακά – ασφαλιστικά – επιστημονικά δικαιώματα!
  • Για ανάκτηση όλων των απωλειών σε μισθολογικά – εργασιακά δικαιώματα. Για να μπει τέλος στην αβάσταχτη εντατικοποίηση και τις απαράδεκτες συνθήκες δουλειάς. Για να ενταχθούν επιτέλους στα ΒΑΕ όλοι όσοι εργάζονται σε βαριές, ανθυγιεινές κι επικίνδυνες συνθήκες. Για να μην περικοπεί – καταργηθεί το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας. Για να ληφθούν ΤΩΡΑ όλα τα απαραίτητα μέτρα υγείας κι ασφάλειας στους χώρους δουλειάς».
Διαφήμιση
Διαφήμιση