HomeHL-9Αναβιώνει στις δικαστικές αίθουσες ο ομαδικός βιασμός μιας ανήλικης

Αναβιώνει στις δικαστικές αίθουσες ο ομαδικός βιασμός μιας ανήλικης

Χωρίς την παρουσία του θύματος διεξάγεται η δίκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια υπόθεση φρίκης που είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία αλλά και την Ελλάδα ολόκληρη το καλοκαίρι του 2011 αναβιώνει ξανά σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης.

Πρόκειται για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού μιας ανήλικης κοπέλας, από τουλάχιστον 10 άτομα, με την ίδια τη 16χρονη τότε, να καταγγέλλει τον Αύγουστο του 2011το μαρτύριο που έζησε στα χέρια τους.

Σύμφωνα με τα όσα είχαν προκύψει από την καταγγελία της κοπέλας αλλά και από την προανακριτική διαδικασία, η 16χρονη η οποία έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών, έπεσε θύμα εκμετάλλευσης μιας ομάδας ανδρών, οι οποίοι την μετακινούσαν από σπίτι σε σπίτι σε διάφορες περιοχές του Ηρακλείου και την κακοποιούσαν σεξουαλικά ενόσω εκείνη δεν μπορούσε να αντιδράσει καθώς είχε κάνει χρήση ουσιών.

Για την υπόθεση πρωτοδίκως είχαν καταδικαστεί δύο άνδρες, ένας Κρητικός και ένας αλλοδαπός αλβανικής καταγωγής, ο οποίος επιπλέον την περίοδο εκείνη ήταν 18 χρόνων.

Η δίκη διεξάγεται σήμερα χωρίς την παρουσία της καταγγέλλουσας, η οποία σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η πλευρά της σπουδάζει στο εξωτερικό, ενώ και οι δύο βασικοί κατηγορούμενοι αρνήθηκαν την εμπλοκή τους στην υπόθεση.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι ο εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την ενοχή των δύο κατηγορουμένων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση