HomeHL-TOPΣε εξέλιξη οι έρευνες για την 38χρονη που χάθηκε στο Ρέθυμνο

Σε εξέλιξη οι έρευνες για την 38χρονη που χάθηκε στο Ρέθυμνο

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση και για την 37χρονη έγκυο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύο μεγάλες αστυνομικές επιχειρήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη αυτήν την ώρα στο Ρέθυμνο για τον εντοπισμό των δύο γυναικών που εξαφανίστηκαν με διαφορά μίας βδομάδας από το νομό.

Αγνοείται από την Παρασκευή η 38χρονη Αντονίνα Ζόεβα

Από την περασμένη Παρασκευή έχει να δώσει σημεία ζωής η 38χρονη Αντονίνα Ζόεβα, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από το Χουμέρι του Ρεθύμνου με την αστυνομία να ερευνά ολόκληρη την περιοχή.

Όπως πρώτο έγραψε το cretapost, η εξαφάνιση της 38χρονης δηλώθηκε στην αστυνομία από τον σύντροφό της την Δευτέρα.

antonina1 antonina

Η τελευταία επικοινωνία που είχε η 38χρονη ήταν το απόγευμα της Παρασκευής με δύο φίλες της καθώς είχαν κλείσει ραντεβού να πάνε για μία βουτιά σε παραλία του νομού.

Στη συνέχεια οι φίλες της προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί της αλλά έβρισκαν το τηλέφωνό της κλειστό με αποτέλεσμα να αρχίσουν να την ψάχνουν.

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος της ενώ οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πως η υπόθεση της εξαφάνισης της 38χρονης δεν έχει σχέση με εκείνη της εξαφάνισης της 37χρονης εγκύου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Αντονίνα είχε παντρευτεί στο παρελθόν αλλά χώρισε ενώ έχει ένα ανήλικο κορίτσι.

Για το θέμα έχει ενημερωθεί η Βουλγαρική Πρεσβεία και η αστυνομία της Βουλγαρίας.

«Χτενίζουν» τα νότια παράλια για την 37χρονη έγκυο Ντέσι

Στα νότια του νομού Ρεθύμνου και συγκεκριμένα στην περιοχή του Κεραμέ, του Πλακιά, της Αγίας Φωτιάς κτλ αστυνομικοί σε συνεργασία με τους άνδρες του λιμενικού σώματος, την ΕΜΑΚ, τους πυροσβέστες, τον Ερυθρό Σταυρό αλλά και εθελοντές ψάχνουν τόσο στην ξηρά όσο και στην θάλασσα για κάποιο ίχνος της 37χρονης εγκύου Ντέσι.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, η 37χρονη Ντεσισλάβα Ιλίεβα, που διένυε τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της, εξαφανίστηκε στις 2 Μαΐου όταν έφυγε με τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της να πάει σε μία ταβέρνα για φαγητό.

ntesy

Το τελευταίο στίγμα του κινητού της καταγράφηκε στο χωριό Κεραμέ. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν, τέσσερις ημέρες μετά, ο 45χρονος σύντροφος και πατέρας του αγέννητου παιδιού της, βρίσκεται απαγχονισμένος σε υπόγειο στον Κεραμέ.

Τότε αρχίζουν πιο εντατικά οι έρευνες των αρχών ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος της. Την ίδια ώρα, οι μαρτυρίες από το φιλικό της περιβάλλον δείχνουν πως η υπόθεση εξελίσσεται σε… θρίλερ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση