HomeLife & StyleΟ πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ τώρα λέει ότι θα πάει στο γάμο της κόρης του

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ τώρα λέει ότι θα πάει στο γάμο της κόρης του

«Ήταν ανόητο που έβγαλα τις φωτογραφίες»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ θα παραστεί στον γάμο της κόρης του με τον πρίγκιπα Χάρι το Σάββατο στην Αγγλία εάν του δώσουν το πράσινο φως οι γιατροί του, δήλωσε ο ίδιος σήμερα στον ιστότοπο TMZ, που εξειδικεύεται σε ειδήσεις για τους διάσημους του πλανήτη.

Ο Τόμας Μαρκλ, όπως μεταδίδει ο TMZ, εξήγησε ότι χρειάστηκε να νοσηλευτεί εκ νέου αφού αισθάνθηκε έντονους πόνους στο στήθος, διευκρινίζοντας ότι οι γιατροί τον προειδοποίησαν ότι η καρδιά έχει «σοβαρή βλάβη» μετά το έμφραγμα που υπέστη πριν από μία εβδομάδα.

«Σιχαίνομαι την ιδέα ότι θα χάσω μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία και ότι δεν θα μπορέσω να συνοδεύσω την κόρη μου στην εκκλησία» υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι η Αμερικανίδα πρώην ηθοποιός επιχείρησε να του τηλεφωνήσει χθες και του έστειλε μηνύματα στο κινητό του, καθώς ανησυχούσε για την υγεία του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τον διαβεβαίωσε ότι δεν τον κατηγορεί για τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και πουλήθηκαν σε παπαράτσι, όπου απεικονίζεται ενώ ετοιμάζεται για τον γάμο, έγραψε νωρίτερα σήμερα ο TMZ.

Ήταν «ανόητο» να βγάλω αυτές τις φωτογραφίες, επισήμανε ο Τόμας Μαρκλ προτού συμπληρώσει:

«Σίγουρα, θα την συνόδευα στην εκκλησία. Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή. Θα ήθελα να είμαι μέρος αυτής της ιστορίας».

Ωστόσο, έως τη στιγμή που παραχωρούσε τη συνέντευξη στο TMZ, οι γιατροί δεν του είχαν απαντήσει στο αίτημά του να του επιτρέψουν να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση