HomeΕΛΛΑΔΑΕπίθεση Κασιδιάρη στη Χριστοδουλοπούλου: Να τη βάλουμε σκιάχτρο στα νησιά

Επίθεση Κασιδιάρη στη Χριστοδουλοπούλου: Να τη βάλουμε σκιάχτρο στα νησιά

«Νεοναζί κανίβαλο» τον χαρακτήρισε η βουλευτής στην απάντησή της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε προκλητικές και προσβλητικές αναφορές για την Τασία Χριστοδουλοπούλου προχώρησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής για την κύρωση σύμβασης σχετικά με το μεταναστευτικό.

Από το βήμα της Βουλής, ο Ηλίας Κασιδιάρης σημείωσε: «Κι εμείς έχουμε δικαίωμα μεθαύριο όταν αναλάβουμε, να βάλουμε τη Χρισδουλοπούλου σε μια βραχονησίδα για να υποδέχεται λαθρομετανάστες και όπως θα έρχονται αυτοί και θα τη βλέπουν νύχτα, θα λένε τι πράγμα είναι αυτό, θα κάνουν αναστροφή και θα γυρίζουν πίσω τρέχοντας μέχρι τα βάθη της Μικράς Ασίας.

Αυτή τη λύση θα επιβάλλουμε. Θα βάλουμε την Τασία Χριστοδουλοπούλου να τη βλέπουν το βράδυ εκεί σαν σκιάχτρο πάνω σε μια βραχονησίδα και έτσι θα φεύγουν».

«Δεν θα απαντήσω στο παραλήρημα που ακούστηκε στη Βουλή από έναν νεοναζί κανίβαλο. Θα πω μόνο ότι ελπίζω η ελληνική δικαιοσύνη να κάνει της δουλειά της για να ξεβρομίσει η Βουλή από αυτό το φασιστικό, σεξιστικό, ρατσιστικό, ξενοφοβικό λόγο, που ακούμε, παρακολουθούμε και δεν μπορούμε να αντιδράσουμε», ήταν η απάντηση της κ. Χριστοδουλοπούλου.

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση