Μια ακόμα αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή του Ρεθύμνου για τη νέα εξαφάνιση Βουλγάρας που έχει καταγγελθεί στις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται την 38χρονη Αντονίνα Ζόεβα, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν την Παρασκευή 11 Μαΐου από το Χουμέρι Ρεθύμνου με τον σύντροφό της να δηλώνει την εξαφάνισή της χθες στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Δείτε φωτογραφίες της 38χρονης Αντονίνα

antonina antonina1

Όπως πρώτο έγραψε το cretapost, η τελευταία επικοινωνία που είχε η 38χρονη ήταν το απόγευμα της Παρασκευής με δύο φίλες της καθώς είχαν κλείσει ραντεβού να πάνε για μία βουτιά σε παραλία του νομού, ωστόσο η νεαρή Βουλγάρα δεν πήγε ποτέ.

Στη συνέχεια οι φίλες της προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί της αλλά έβρισκαν το τηλέφωνό της κλειστό με αποτέλεσμα να αρχίσουν να την ψάχνουν.

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος της ενώ οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πως η υπόθεση της εξαφάνισης της 38χρονης δεν έχει σχέση με εκείνη της εξαφάνισης της 37χρονης εγκύου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Αντονίνα είχε παντρευτεί στο παρελθόν αλλά χώρισε ενώ έχει ένα ανήλικο κορίτσι.

Για το θέμα έχει ενημερωθεί η Βουλγαρική Πρεσβεία και η αστυνομία της Βουλγαρίας.

Την ίδια ώρα, πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα που κρύβει η υπόθεση της εξαφάνισης της 37χρονης εγκύου, Ντέσι Ιλίεβα, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 2 Μαΐου ενώ τέσσερις μέρες αργότερα αυτοκτόνησε ο σύντροφος και πατέρας του αγέννητου παιδιού της.

Διαφήμιση
Διαφήμιση