HomeHL-SportsΚατέθεσε τον φάκελό του και αισιοδοξεί ο ΟΦΗ

Κατέθεσε τον φάκελό του και αισιοδοξεί ο ΟΦΗ

Φιλικός αγώνας με την Αθλητική Ένωση Νεάπολης για την ενίσχυση 25χρονου ποδοσφαιριστή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον φάκελό του στην αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ για τη δεύτερη φάση της επιτήρησης κατέθεσε την Τρίτη ο ΟΦΗ.

Οι Κρητικοί αισιοδοξούν ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα να ανάψει το «πράσινο φως», καθώς έχουν καλυφθεί όλες οι εκκρεμότητες.

«Όπως και στην πρώτη φάση, στην οποία η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 έδειξε μια καθαρή εικόνα, έτσι και στη δεύτερη φάση, μετά από συντονισμένη προσπάθεια που έχει γίνει, έχουν καλυφθεί όλες οι εκκρεμότητες και η εκτίμηση είναι, ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα, καθώς ο φάκελος είναι πολύ καλός», σημειώνουν.

Παράλληλα, ανακοίνωσαν ότι το Σάββατο  θα δώσουν φιλική αναμέτρηση με την Αθλητική Ένωση Νεάπολης, με τα έσοδα να πηγαίνουν σε 25χρονο ποδοσφαιριστή από τη Νεάπολη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο.

Αναλυτικά: «Στο πλευρό ενός 25χρονου ποδοσφαιριστή από τη Νεάπολη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο και ο ίδιος και η οικογένεια του δίνουν μια πολυέξοδη μάχη για την αποκατάσταση του, θα βρεθεί το Σάββατο  ο ΟΦΗ, ο οποίος θα συμμετάσχει σε φιλανθρωπικό παιχνίδι για αυτό το σκοπό, με την ομάδα της ΑΕΝ (Αθλητική Ενωση Νεάπολης), το οποίο θα γίνει στο στάδιο “Μελιδονιώτης”.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 πάντα ευαίσθητη σε τέτοιου είδους ζητήματα, αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκληση από την ομάδα της Νεάπολης και σε συνδιασμό με το γεγονός ότι δεν υπάρχει επίσημη αγωνιστική υποχρέωση για αυτό το Σαββατοκύριακο (19-20) θα αγωνιστεί για αυτόν τον καλό σκοπό, ενώ θα στηρίξει και οικονομικά αυτήν την πρωτοβουλία.

Εκ μέρους του γραφείου δημοσίων σχέσεων της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ο Νίκος Ανδριαδάκης, είναι σε καθημερινή επαφή με τους ανθρώπους της Αθλητικής Ενωσης Νεάπολης, για ότι έχει να κάνει με το οργανωτικό μέρος αυτής, της αξιέπαινης πρωτοβουλίας.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα στηρίζει πάντα τέτοιες ενέργειες!».

Άλλωστε, επίσημες υποχρεώσεις δεν υπάρχουν άμεσα, αφού ακολουθούσαν τα ματς με Βέροια και Αχαρναϊκό που ματαιώνονται.

Ο ΟΦΗ θα το εκμεταλλευτεί για να ξεφορτωθεί και την τιμωρία του Μανώλη Παπαστεριανού που κόντρα στην Α.Ε. Καραϊσκάκης συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και έτσι θα εκτίσει εκεί και θα είναι διαθέσιμος στο ματς με τη Σπάρτη στις 27 Μαΐου, το τελευταίο για φέτος.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση