HomeHL-9Ο ΕΣΔΑΚ συνεχίζει τις δράσεις ενημέρωσης για την τσάντα πολλαπλών χρήσεων

Ο ΕΣΔΑΚ συνεχίζει τις δράσεις ενημέρωσης για την τσάντα πολλαπλών χρήσεων

Αυτή τη φορά στη Νέα Αλικαρνασσό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζονται οι δράσεις ενημέρωσης και δωρεάν διανομής της τσάντας πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης (Ε.Σ.Δ.Α.Κ.) και σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου και τους τοπικούς φορείς, διοργανώνεται ανοικτή εκδήλωση στην πλ. Αγίου Νικολάου στην Ν. Αλικαρνασσό, την Τρίτη 15 Μαΐου 2018, στις 11:00.

Στην εκδήλωση, θα γίνει μια σύντομη ενημέρωση από τα στελέχη του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. για την πορεία και τα αποτελέσματα που έχουν μέχρι στιγμής οι δράσεις κατάργησης της πλαστικής σακούλας και θα μοιραστούν οι τσάντες πολλαπλών χρήσεων.

afisa-draseis-tsanta-b

Δήλωση Προέδρου Ε.Σ.Δ.Α.Κ. Χ. Μαμουλάκη

Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα από την μεγάλη εκστρατεία του Ε.Σ.Δ.Α.Κ. και των Δήμων – μελών του Συνδέσμου από τις Π.Ε. Ηρακλείου, Ρεθύμνου και Λασιθίου, είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά κι αυτό μας δίνει ώθηση για να εντείνουμε ακόμα περισσότερο την προσπάθεια.

Προσκαλώ όλες και όλους τους κατοίκους της Ν. Αλικαρνασσού να έρθουν στην εκδήλωσή μας, να ενημερωθούν υπεύθυνα για τους λόγους που πρέπει να βγάλουμε την πλαστική σακούλα από την καθημερινότητά μας και φυσικά, να προμηθευτούν δωρεάν την καλαίσθητη τσάντα πολλαπλών χρήσεων του Ε.Σ.Δ.Α.Κ.

Τις επόμενες εβδομάδες, προγραμματίζονται ανάλογες δράσεις ενημέρωσης και διανομής της τσάντας πολλαπλών χρήσεων στην περιοχή των Καμινίων, του Αγ. Ιωάννη, καθώς και στους Δήμους της Π.Ε. Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση