HomeHL-GreeceΚουρουμπλής: Όταν ο Τσίπρας πήρε την κυβέρνηση προσπάθησε

Κουρουμπλής: Όταν ο Τσίπρας πήρε την κυβέρνηση προσπάθησε

Σπάσαμε τα μούτρα μας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην επιλογή του να πάει στον ΣΥΡΙΖΑ, όταν έφυγε από το ΠΑΣΟΚ, αναφέρθηκε μιλώντας στον «Θέμα 104,6» και τους Μάκη Πολλάτο και Γιάννη Μακρυγιάννη, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, τονίζοντας ότι «ήταν μια συνειδητή επιλογή».

Όπως είπε ο κ.Κουρουμπλής, υποστηρίζοντας την επιλογή του αυτή, όταν ήρθε στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, και ο Αλέξης Τσίπρας, προσπάθησαν την ανατροπή, ωστόσο όπως τόνισε ο υπουργός Ναυτιλίας, «σπάσαμε τα μούτρα μας».

Αναφερόμενος στο αφήγημα της κυβέρνησης, για έξοδο από τα μνημόνια τον Αύγουστο, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ξεκαθαρίζει ότι «δεν λέει κανείς ότι θα σκίσουμε τα μνημόνια. Βγαίνει η χώρα από το μνημόνιο και αποκτά ένα καλύτερο χειρισμό. Θα υπάρξει εποπτεία, επιτροπεία δεν θα υπάρχει».

Απαντώντας σε ερώτηση για ενδεχόμενη συνεργασία με την κεντροαριστερά, τόνισε ότι «δεν υπάρχει άλλος δρόμος».

«Για την κεντροαριστερά ο μόνος δρόμος για να υπάρξουν, είναι η συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ. Με μια προγραμματική σύμπραξη, δεν υπάρχει άλλος δρόμος», ανέφερε ο κ. Κουρουμπλής.

Σχολιάζοντας τις χθεσινές δηλώσεις του κ. Πετρόπουλου, για μειώσεις στις συντάξεις από τον Δεκέμβριο, ανέφερε, «ο Πετρόπουλος είπε αυτά που έπρεπε να πει. Στη ζωή και στην πολιτική υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες που δημιουργούν εξελίξεις. Μπορεί να πάνε καλύτερα τα πράγματα, λίγη υπομονή».

«Κυκλοφορώ στον δρόμο και πιστεύω ότι ο ελληνικός λαός θα του δώσει ακόμα μια ευκαιρία του Τσίπρα», κατέληξε ο κ. Κουρουμπλής.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση