HomeHL-SportsΕργοτέλης Πανσερραϊκός 0-3

Εργοτέλης Πανσερραϊκός 0-3

Έβγαλε ψυχή ο Πανσερραϊκός των χιλίων προβλημάτων, πήρε σπουδαίο διπλό με 3-0 επί του Εργοτέλη και συνεχίζει να ελπίζει για την παραμονή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η διοίκηση τους έχει αφήσει στο έλεος του Θεού, έφτασαν ξημερώματα Σαββάτου  στο Ηράκλειο, αλλά μερικές ώρες αργότερα οι παίκτες του Πανσερραϊκού απέδειξαν ότι είναι μεγάλοι μάγκες…

Τα «λιοντάρια», λοιπόν, πήραν σπουδαία νίκη στο Παγκρήτιο με 3-0 κόντρα στον Εργοτέλη για την 31η αγωνιστική της Β’ Εθνικής και με 32 βαθμούς είναι στη 14η θέση, διατηρώντας ελπίδες για να βρίσκονται και του χρόνου στην κατηγορία.

Ο Πέτρος Στοΐλας είχε διαθέσιμους μόλις 14 ποδοσφαιριστές, αλλά αυτοί τον έβγαλαν ασπροπρόσωπο, καταθέτοντας την ψυχή τους και παίρνοντας πανάξια το τρίποντο, με Δούμτσιο και Κρητικό να δίνουν το κάτι παραπάνω στην επίθεση.

Αντίθετα, οι «κιτρινόμαυροι» του Τάκη Γκώνια παρουσιάστηκαν πολύ φλύαροι, σπατάλησαν τις ευκαιρίες που είχαν για να προηγηθούν και μετά το 0-1 έχασαν το μυαλό τους, με την απουσία του τιμωρημένου Κάιπερς στην επίθεση να είναι εμφανέστατη.

Σταμόπουλος και Μπουτσάκης ήταν οι δύο πιο δραστήριοι παίκτες των γηπεδούχων, που με 40 βαθμούς έμειναν στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού και η αγωνία τους παραμένει.

Το έβαλε κόντρα στη ροή του αγώνα…

Στο πρώτο ημίχρονο οι Ηρακλειώτες πήραν τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή και επισκέπτονταν με ιδιαίτερη συχνότητα τα αντίπαλα καρέ, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται όλοι πίσω από τη σέντρα.

Οι παίκτες του Γκώνια, πάντως, δεν ήταν αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που δημιούργησαν, ενώ, αντίθετα, οι Σερραίοι τα κατάφεραν στη μοναδική φορά που βγήκαν με αξιώσεις στην επίθεση και ήταν ο Ναζίμ αυτός που στο 32ο λεπτό δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων, ανοίγοντας το σκορ.

Το γκολ, λοιπόν, ήρθε κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, αφού μέχρι το 30′ ο Εργοτέλης ήταν κυρίαρχος, με τον Πανσερραϊκό να παίρνει τα πάνω του μετά το 0-1, να ισορροπεί απόλυτα το ματς και να πηγαίνει με καλή ψυχολογία στα αποδυτήρια.

Aπόλυτα αποτελεσματικός…

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με το δεύτερο γκολ των «λιονταριών», με τον Δούμτσιο στο 49′ να βάζει γερές βάσεις για το διπλό με υπέροχο πλασέ.

Οι Κρητικοί έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον Μπουτσάκη δύο λεπτά αργότερα για να ξαναμπούν στο παιχνίδι, όντας φλύαροι εν συνεχεία και με την ομάδα του Στοΐλα να αμύνεται υποδειγματικά.

Εντέλει, ο Ενομό στο 70′ και σε αντεπίθεση έγραψε το 0-3, για να αποδειχθούν άκρως αποτελεσματικοί οι φιλοξενούμενοι, ενώ ο Εργοτέλης δικαιούται να διαμαρτύρεται για πέναλτι που δεν υποδείχθηκε στο 77′ σε χέρι του Γιαξή.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον ηρωικό Πανσερραϊκό να ελπίζει ακόμη στην παραμονή του και τους «κιτρινόμαυρους» να αγχώνονται για τα καλά.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Πανυτσίδης του Συνδέσμου Κοζάνης με βοηθούς τον Καραθανάση του Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής και τον Οικονόμου του Συνδέσμου Δυτικής Αττικής.

Κίτρινες: 14′ Ενομό, 87′ Άντμαν.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Νικολακάκης, Μπάτζιος, Πάτας, Σταμόπουλος, Μπουτσάκης (85′ Αγγελόπουλος), Μπούζας (61′ Ιατρούδης), Μπουρσέλης, Έφορντ (80′ Μανουσάκης), Σταματάκος, Τσέλιος.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πέτρος Στοΐλας): Άντμαν, Αναστασόπουλος, Σιάκκας, Τσελεπίδης, Μακούσης, Ναζίμ, Γιαξής, Στέβιτς (78′ Πέτρου), Κρητικός, Ενομό (90’+2 Γουάλεϊ), Δούμτσιος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση