HomeΕΛΛΑΔΑΚρεμαστινός για πορεία Κινήματος Αλλαγής

Κρεμαστινός για πορεία Κινήματος Αλλαγής

Πάγια θέση μου η αυτόνομη πορεία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δήλωση με την οποία ξεκαθαρίζει ότι πάγια θέση του είναι πως το Κίνημα Αλλαγής θα πρέπει να έχει στρατηγική αυτόνομης πορείας και αυτοδύναμου πρωταγωνιστικού πλαισίου εξέδωσε το μεσημέρι του Σαββάτου ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Δημήτρης Κρεμαστινός.

Στη δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

Με αφορμή ερμηνείες που δίνονται σε πρόσφατες δηλώσεις μου επαναλαμβάνω -όπως τονίζω και στη σημερινή συνέντευξη μου στα «ΝΕΑ» και σήμερα το πρωί στον REAL FM – την πάγια θέση μου οτι για την παράταξη μας , το Κίνημα Αλλαγής, είναι απόλυτα επιβεβλημένη η στρατηγική της αυτόνομης πορείας και του αυτοδύναμου πρωταγωνιστικού ρόλου μας. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η αναγκαιότητα ανάληψης πρωτοβουλιών διαλόγου και συνεννόησης όλων των πολιτικών δυνάμεων για τα μεγάλα θέματα της χώρας.

Είχαν προηγηθεί δύο συνεντεύξεις του κ. Κρεμαστινού στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και τα ΝΕΑ που είχαν δώσει λαβή για σχόλια καθώς στην πρώτη υποστηρίζει ότι το Κίνημα Αλλαγής θα πρέπει να συνομιλήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ και στη δεύτερη ότι μια τέτοια συνεργασία είναι εμπόδιο.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση