HomeHL-GreeceΟ Βούτσης παραπέμπει τον Κατσίκη στην Eπιτροπή Δεοντολογίας

Ο Βούτσης παραπέμπει τον Κατσίκη στην Eπιτροπή Δεοντολογίας

Για το ομοφοβικό παραλήρημα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής παραπέμπεται ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Κατσίκης, για όσα υποστήριξε, μιλώντας στην Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου για την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Προηγουμένως, δεκαέξι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχαν υπογράψει την επιστολή-αίτημα προς τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, όπου του ζητούσαν να καλέσει τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη στην επιτροπή δεοντολογίας με αφορμή τα όσα είπε στο κοινοβούλιο για την ομοφυλοφιλία.

Οι ομοφοβικές δηλώσεις Κατσίκη

«Μιλούν πολύ για την αγάπη των ομόφυλων ζευγαριών. Εγώ θα ρωτήσω είναι αμαρτία η αγάπη; Φυσικά και δεν είναι αμαρτία η αγάπη αλλά εξαρτάται που κατευθύνεται η αγάπη. Η αγάπη  στο χρήμα δεν είναι αμαρτία;  Η αγάπη ενός πατέρα προς την κόρη του που είναι διαφορετική της πατρικής είναι ή όχι αμαρτία; Την ίδια αγάπη θα μπορούσα να ισχυριστώ πως έχουν και οι παιδόφιλοι. Όλα αυτά ξεπερνούν πράγματι την λογική μας και έχουν γίνει λογική της παράνοιας» είπε χθες στη Βουλή ο Κώστας Κατσίκης των ΑΝΕΛ αναφορικά με το νομοσχέδιο για την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Ο κ. Κατσίκης θυμήθηκε την εικόνα ομόφυλων ζευγαριών που χειροκροτούσαν από τα θεωρία της Βουλής όταν ψηφίστηκε το σύμφωνο συμβίωσης χαρακτηρίζοντας την απρεπή και πρόσθεσε: «Βιώνουμε την δικτατορία του διαφορετικού, εμένα όμως δεν μου βάζει κανείς φίμωτρο, στηρίζω την ελευθερία του λόγου μου και την ελευθερία των ιδεών μου. Αμφισβητώ την καλή πρόθεση των ομόφυλων ζευγαριών να έχουν παιδί. Οι άνθρωποι αυτοί που έχουν την ικανότητα να συνευρίσκονται σεξουαλικά  δεν θέλουν να οδηγήσουν αυτή την ικανότητα στο να αναπαραχθούν αλλά θέλουν να υιοθετήσουν παιδί. Κατά την άποψή μου τα ομόφυλα ζευγάρια δεν δικαιούνται να γίνουν ανάδοχοι παιδιών».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση