HomeHL-WorldΑξιωματούχος του Λευκού Οίκου για τον Μακέιν

Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου για τον Μακέιν

Δεν έχει σημασία τι λέει ο Μακέιν, έτσι κι αλλιώς σε λίγο πεθαίνει

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αποτροπιασμό προκαλούν τα σχόλια που φέρεται να έκανε για τον γερουσιαστή Τζον Μακέιν, ο οποίος πάσχει από καρκίνο του εγκεφάλου, ένα υψηλόβαθμο στέλεχος του Λευκού Οίκου, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών την περασμένη Πέμπτη.

Σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, η Κέλι Σάντλερ, ειδική βοηθός του γραφείου επικοινωνιών του Λευκού Οίκου, δήλωσε μπροστά σε τουλάχιστον 20 άτομα που συμμετείχαν στο μίτινγκ ότι η αντίθεση του Μακέιν στον υποψήφιο επικεφαλής της CIA που προτείνει ο Τραμπ δεν έχει καμία απολύτως σημασία, «αφού έτσι κι αλλιώς αυτός σε λίγο πεθαίνει».

Τα κοροϊδευτικά λόγια της Σάντλερ μεταδόθηκαν από πολλά αμερικανικά ΜΜΕ, προκαλώντας την οργή της συζύγου του Μακέιν και όχι μόνο.

«Να σας υπενθυμίσω ότι ο σύζυγός μου έχει οικογένεια, 7 παιδιά και 5 εγγόνια» είπε η Σίντι Μακέιν, συμπληρώνοντας ότι δεν θέλει να δώσει άλλη έκταση σε αυτές τις απαράδεκτες δηλώσεις.

Ο 81χρονος Τζον Μακέιν ανήκει στους σφοδρότερους επικριτές του Τραμπ. Στα απομνημονεύματά του που πρόκειται να κυκλοφορήσουν στα τέλη του μήνα, ο Μακέιν κατηγορεί τον Αμερικανό πρόεδρο ότι έχει προδώσει πολλές αξίες που διέπουν το αμερικανικό έθνος. Επίσης έχει πει για τον μεγιστάνα ότι δεν τον θέλει «ούτε καν στην κηδεία του» και προτιμά να εκπροσωπηθεί η κυβέρνηση απο τον αντιπρόεδρο Πενς.

Ο Μακέιν διαγνώστηκε με μια επιθετική μορφή καρκίνου του εγκεφάλου τον περασμένο χρόνο. Υποβάλλεται σε θεραπεία στο σπίτι του στην Αριζόνα και εδώ και αρκετούς μήνες απέχει από τις συνεδριάσεις της Γερουσίας.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση