Γύρω στις 12:20 μετά το μεσημέρι, και βάσει αυστηρού πρωτοκόλλου αναμένεται να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» του Ηρακλείου το πριγκιπικό ζεύγος της Βρετανίας, με ιδιωτικό αεροσκάφος που απογειώθηκε από το αεροδρόμιο των Αθηνών.

Τον πρίγκιπα της Ουαλίας Κάρολο και τη Δούκισσα Καμίλα θα υποδεχθούν οι τοπικοί φορείς και στη συνέχεια θα ξεκινήσει το ταξίδι τους προς τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού, όπου και θα ξεναγηθούν.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια, τόσο στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, όσο επίσης στις Αρχάνες αλλά και την Κνωσό, από όπου και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που δημοσιεύουμε:

Θα πρέπει να σημειωθεί πως κατόπι σχετική επιθυμία του πρίγκιπα Καρόλου το ανάκτορο της Κνωσού δεν θα κλείσει για τους υπόλοιπους επισκέπτες, ωστόσο ως μέτρο ασφαλείας που έχει ληφθεί, το πριγκιπικό ζεύγος θα ακολουθήσει άλλη διαδρομή ξενάγησης στο ανάκτορο.

Η παρουσία της αστυνομίας είναι ισχυρότατη, καθώς η πρόσβαση στο ανάκτορο όλων εξετάζεται εξονυχιστικά. Υπενθυμίζεται ότι τον πρίγκιπα Κάρολο και τη Δούκισσα Καμίλα συνοδεύουν άνδρες των βρετανικών υπηρεσιών ασφαλείας.

Δείτε αναλυτικά τι πρόγραμμα θα ακολουθήσουν

Διαφήμιση
Διαφήμιση