HomeΣΠΟΡΝέες επιτυχίες για τον πρωταθλητή Ελλάδος στη Σκοποβολή Γιάννη Τυράκη

Νέες επιτυχίες για τον πρωταθλητή Ελλάδος στη Σκοποβολή Γιάννη Τυράκη

Ακόμη μία διάκριση για τον Σκοπευτικό Όμιλο Αρκαλοχωρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία ακόμη διεθνή διάκριση απέσπασε ο Γιάννης Τυράκης, ο πεντάκις πρωταθλητής Ελλάδος στην πρακτική σκοποβολή στην τελευταία αθλητική διοργάνωση της Ρόδου, εκπροσωπώντας τον Σκοπευτικό Όμιλο Αρκαλοχωρίου.

Σε ανακοίνωση του Ομίλου επισημαίνονται τα εξής:

Την 4η Μαΐου 2018 έως και την 6η Μαΐου 2018, πραγματοποιήθηκε στην Ρόδο και στο Δημοτικό Σκοπευτήριο Καλαμώνα, από τον Σκοπευτικό Όμιλο Ρόδου, ο Διεθνής Αγώνας Σκοποβολής I.P.S.C. με την επωνυμία «MEDITERRANEAN EXTREME OPEN 2018», με την συμμετοχή 163 αθλητών από 14 χώρες, 30 στάδια και 590 φυσίγγια.

Ο Σύλλογός μας, συμμετείχε στον αγώνα, με τον αθλητή του Ιωάννη Τυράκη, ο οποίος απέσπασε την 3η θέση της κατηγορίας ΟΡΕΝ Overall και 1ου Έλληνα αθλητή, αφήνοντας πίσω του τον Αμερικανό Παγκόσμιο Πρωταθλητή Frank Garcia  καθώς και την 1η θέση της υποκατηγορίας ΟΡΕΝ Senior.

Άριστες κριτικές απέσπασαν οι διοργανωτές από τους αθλητές και αθλητικούς παράγοντες, Έλληνες και Ξένους που παρευρέθησαν στον αγώνα,  για την κατάσταση που βρίσκεται το σκοπευτήριο, την φιλοξενία των αποστολών καθώς και από την αγωνιστική πρόοδο που έχουν επιδείξει οι σκοπευτές μας τα τελευταία χρόνια, παρά τις δυσμενείς νομοθετικές και οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην χώρα μας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση