HomeHL-9Συνεχίζονται οι έρευνες για την 37χρονη έγκυο

Συνεχίζονται οι έρευνες για την 37χρονη έγκυο

Που επικεντρώνονται οι έρευνες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες για την 37χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία η οποία εξαφανίστηκε από το Ρέθυμνο στις 2 Μαΐου. Η αγωνία για τη νεαρή, η οποία να σημειωθεί ότι είναι έγκυος, κορυφώνεται, καθώς στην Κρήτη έφτασε εσπευσμένα η μητέρα της καταγγέλλοντας παράλληλα την εξαφάνιση του παιδιού της.

Το γεγονός που θορύβησε τη μητέρας της αγνοούμενης ήταν το γεγονός ότι η τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ τους, που κάτω υπό κανονικές συνθήκες ήταν συχνότατη, σταμάτησε απότομα και μάλιστα έκτοτε το κινητό τηλέφωνό της ήταν απενεργοποιημένο. Εξάλλου, η 37χρονη δεν επέστρεψε στην εργασία της στην πόλη του Ρεθύμνου. Τα στοιχεία αυτά έκαναν τη μητέρα της να ταξιδέψει εσπευσμένα από τη Βουλγαρία στο Ρέθυμνο, και την κινητοποίηση των αρχών.

Οι έρευνες συνεχίζονται και σήμερα από κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, οι άνδρες του οποίου μαζί με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο «χτενίζουν» δύσβατους και ορεινούς όγκους στα νότια του νομού Ρεθύμνου, καθώς η τελευταία φορά που κάποιος είδε την κοπέλα ήταν στις Κεραμειές.

Διαφήμιση
Διαφήμιση