HomeΕΛΛΑΔΑΑυστηρό μήνυμα Γεννηματά: Έως εδώ, αυτό δεν θα το επιτρέψω

Αυστηρό μήνυμα Γεννηματά: Έως εδώ, αυτό δεν θα το επιτρέψω

Προειδοποίηση σε όσους παρεκκλίνουν από την κεντρική γραμμή του Κινήματος Αλλαγής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σαφές και αυστηρό μήνυμα έστειλε η Φώφη Γεννηματά προς όλους όσοι εντός του Κινήματος Αλλαγής παρεκκλίνουν από την κεντρική γραμμή της αυτόνομης πορείας κι ακολουθούν προσωπικές στρατηγικές ή προβάλλουν τη προοπτική συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ ή τη ΝΔ.

Αναφέροντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ έχουν κάθε συμφέρον να υπονομεύσουν την προσπάθειά του Κινήματος Αλλαγής, γιατί είναι το εμπόδιο στα σχέδιά τους στη διπλή όψη του συντηρητισμού τους, η κ. Γεννηματά δήλωσε με νόημα «έχουν γνώση οι φύλακες».

«Είμαστε αποφασισμένοι να γίνουμε πρωταγωνιστές, για να είμαστε χρήσιμοι στην πατρίδα και στον λαό. Προϋπόθεση όμως είναι η διασφάλιση της πολιτικής μας ενότητας. Γι΄ αυτό η κοινωνική βάση της παράταξής μας που αγωνιά κι αγωνίζεται δεν έχει καμία περαιτέρω ανοχή σε προσωπικές στρατηγικές και διχόνοια στο εσωτερικό μας. Γιατί αλλοιώνουν την εικόνα μας, θολώνουν το πολιτικό μας στίγμα και αντικειμενικά εξυπηρετούν τα σχέδια των πολιτικών μας αντιπάλων», ανέφερε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής και τόνισε:

«Μετατρέπουν τον πλουραλισμό από πλεονέκτημα, σε όπλο όσων θέλουν να μας πλήξουν. Έως εδώ. Αυτό δεν θα το επιτρέψω».

Η Φώφη Γεννηματά επισημαίνει προς όλες τις πλευρές ότι «θα αφήσουμε πίσω όσους είτε δεν θέλουν, είτε δεν μπορούν να στηρίξουν το εγχείρημά μας. Και πολύ περισσότερο όσους αναζητούν είτε μόνο την επόμενη εκλογική στέγη, είτε την επόμενη κυβερνητική τους θέση. Οι προοδευτικοί πολίτες που αγκαλιάζουν το εγχείρημα είναι η δύναμή μας».

Επίσης σημειώνει ότι το Κίνημα Αλλαγής θα φανεί αντάξιο των προσδοκιών όλων αυτών, των πολλών, που πιστεύουν και ελπίζουν σ΄ αυτό και αναφέρει πως η πορεία του είναι ανοδική όπως φαίνεται στις δημοσκοπήσεις και στα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών στις μεγάλες κοινωνικές και επαγγελματικές οργανώσεις.

Η κ. Γεννηματά διαπιστώνει ότι οι πρωτοβουλίες του ΚΙΝΑΛΛ για τα μεγάλα εθνικά, οικονομικά και κοινωνικά ζητήματα και η δράση στην Βουλή, το φέρνουν στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής του τόπου. «Συναντούν την όλο και μεγαλύτερη επιδοκιμασία των πολιτών. Προχωράμε με το δικό μας αυτόνομο και διακριτό ρόλο και λόγο, σύμφωνα με τις ομόφωνες αποφάσεις του Συνεδρίου μας», τονίζει προσθέτοντας ότι:

«Είμαστε δύναμη σταθερότητας και εγγυητές της προοδευτικής πολιτικής ατζέντας για την πορεία του τόπου. Ζητάμε εκλογές για να μη βρεθεί μπροστά σε νέα αδιέξοδα τετελεσμένα ο ελληνικός λαός, να εκφραστεί πάνω στην εθνική γραμμή εξόδου από την κρίση και να αποφασίσει ποιον θα επιλέξει για να οδηγήσει την Ελλάδα σε αυτή την κρίσιμη περίοδο», προσθέτει η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛΛ και δεσμεύεται προσωπικά να ανταποκριθεί στην εντολή από τους 212.000 πολίτες που αποτέλεσαν τους συνιδρυτές του Κινήματος Αλλαγής να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις.

newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση