Ολονύχτια ήταν η επιχείρηση των αρμόδιων φορέων για την μεταφορά των οργάνων της 37χρονης Χρύσας που έδωσε ζωή με τον θάνατό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, τα όργανα τα οποία δώρισε η οικογένεια της Χρύσας είναι τα νεφρά, η καρδιά, ο κερατοειδής και το συκώτι.

«Η επιχείρηση της μεταφοράς των οργάνων ξεκίνησε χθες στις 2 τα ξημερώματα και ολοκληρώθηκε στις 6 το πρωί με την συνδρομή αεροσκάφους C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας», επεσήμανε στο cretapost ο αναπληρωτής διοικητής του Βενιζελείου νοσοκομείου, Γιώργος Μοσχοβάκης αναφέροντας παράλληλα την διανομή των οργάνων.

«Τα νεφρά μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό και το Λαϊκό νοσοκομείο, η καρδιά στο Ωνάσειο, το συκώτι στο Ιπποκράτειο και τέλος ο κερατοειδής στο ΠΑΓΝΗ», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μοσχοβάκης.

Ράγισαν και οι… πέτρες στο τελευταίο «αντίο»

Ράγισαν και οι… πέτρες στο τελευταίο «αντίο» της 37χρονης Χρύσας η οποία υπέστη ανεύρυσμα εγκεφάλου την ώρα που βρισκόταν σε γυμναστήριο του Ηρακλείου.

Φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου αποχαιρέτησαν το «γελαστό παιδί» όπως την αποκαλούσαν σήμερα στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας Νέων Κλαζομένων ενώ στη συνέχεια την συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία στο Νέο Κοιμητήριο.

Σπαράζουν και τα διαδικτυακά μηνύματα

Σπαρακτικά είναι και τα μηνύματα των φίλων της Χρύσας στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook που την αποχαιρετούν με στίχους τραγουδιών.

mixelakh mixelakh1

Διαφήμιση
Διαφήμιση