HomeΚΡΗΤΗΤην Κυριακή οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ

Την Κυριακή οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ

Συνέντευξη Τύπου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε η ΝΟΔΕ Ηράκλειου σήμερα στα Γραφεία της Οργάνωσης, με τη συμμετοχή του Γραμματέα ΠΕ της ΝΔ – Βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη, του απερχόμενου Προέδρου της ΝΟΔΕ Ηρακλείου Καλλέργου Βουλγαράκη, του πρώην Διευθυντή της Οργάνωσης και υποψήφιου προέδρου Βαγγέλη Καρκανάκη, καθώς και μελών και στελεχών της Οργάνωσης από ολόκληρο το νομό.

Κύρια θεματική της συνέντευξης αποτέλεσε η διεξαγωγή των επικείμενων εσωκομματικών εκλογών για ανάδειξη νέων συμβουλίων ΝΟΔΕ και ΔΗΜΤΟ που θα διεξαχθούν την Κυριακή 13 Μαΐου 2018.

Βασικό θέμα της Συνέντευξης Τύπου αποτέλεσε η μαζική συμμετοχή των πολιτών που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς σε πανελλαδικό επίπεδο η  συμμετοχή μεταφράσθηκε σε 155.335, πολίτες οι οποίοι πραγματοποίησαν την εγγραφή τους μέσω της κάρτας μέλους, εκ των οποίων οι 27.896 είναι νέα μέλη του Κόμματος. Πολίτες, δηλαδή, που δεν είχαν συμμετάσχει στις εσωκομματικές εκλογές του Δεκεμβρίου 2015 και συμμετέχουν τώρα για πρώτη φορά στις διαδικασίες του Κόμματος.

l-avgenakis_k-voulgarakis_v-karkanakis

Πιο αναλυτικά, για τον νομό Ηρακλείου τα στοιχεία αναφορικά με την συμμετοχή των πολιτών στην είναι εξίσου εντυπωσιακά, καθώς τα οικονομικώς ενήμερα μέλη της ΝΔ ανήλθαν στις 4.608!  Για πρώτη φορά σημειώνεται μια τόσο ευρεία και δυναμική κινητοποίηση στον νομό, με τους Νεοδημοκράτες και τις Νεοδημοκράτισσες να συμμετέχουν τόσο ενεργά σ’ αυτή τη μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας του Κόμματός μας.

Στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λ. Αυγενάκης, δήλωσε: «Μέσω της διαδικασίας αυτής ενισχύουμε την εσωκομματική δημοκρατία, στηρίζουμε την αρτιότερη αξιοποίηση των στελεχών μας, ενδυναμώνουμε τη συμμετοχή των μελών μας. Διεξάγοντας εκλογές από τη βάση, κάνουμε ανοικτή πρόσκληση σε ολόκληρη την κοινωνία, δίνουμε έμφαση στην ενεργό συμμετοχή όλων. Η εκλογή αυτή διαδικασία έρχεται σε πλήρη συμφωνία με τη ρήση του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη: “Κάνουμε πράξη την άμεση δημοκρατία σε τοπικό επίπεδο, αλλά δίνεται και πραγματικός ρόλος στα μέλη”. Προχωράμε ενωμένοι στην πολιτική και ποιοτική ανανέωση της Ν.Δ., εκσυγχρονίζοντας την λειτουργία της Παράταξής μας, η οποία ανοίγεται εκτός των στενών κομματικών τειχών και απευθύνεται με αυτοπεποίθηση σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία».

Πού θα στηθούν οι κάλπες

Οι εκλογές θα διεξαχθούν από το πρωί στις 9:00π.μ. έως τις 07:00μ.μ. το απόγευμα της Κυριακής 13 Μαΐου 2018, στους παρακάτω οριζόμενους τόπους:

Για την Νομαρχιακή Οργάνωση Ηρακλείου:

Γραφεία ΝΟΔΕ Ηρακλείου (Οδός Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 38, Ηράκλειο)

Για τις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις (ΔΗΜ.Τ.Ο.):

Ηρακλείου: Γραφεία ΝΟΔΕ Ηρακλείου (Οδός Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 38, Ηράκλειο)

Μαλεβιζίου: Γραφεία ΝΟΔΕ Ηρακλείου (Οδός Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 38, Ηράκλειο)

Αρχανών-Αστερουσίων: Πρώην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, Πεζά

Φαιστού: Γραφεία ΔΗΜ.Τ.Ο. Φαιστού (Οδός 25ης Μαρτίου, Μοίρες)

Γόρτυνας: Γραφεία ΔΗΜ.Τ.Ο. Φαιστού (Οδός 25ης Μαρτίου, Μοίρες)

Χερσονήσου: Δημαρχείο, Κατ/μα Γουρνών (Έδρα Δήμου – Παλαιά Αμερικανική Βάση)

Μινώα Πεδιάδας: Δημαρχείο, Κατ/μα Αρκαλοχωρίου

Βιάννου: Δημαρχείο, Κατ/μα Αρκαλοχωρίου

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη διαδικασία διεξαγωγής των εκλογών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο της ΝΟΔΕ Ηρακλείου: 2811810280.

Διαφήμιση
Διαφήμιση