HomeΕΛΛΑΔΑΡαντεβού Τσίπρα- Γιώργου Παπανδρέου στο Μαξίμου

Ραντεβού Τσίπρα- Γιώργου Παπανδρέου στο Μαξίμου

Τι ζητάει ο ΓΑΠ στον πρωθυπουργό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο Μέγαρο Μαξίμου θα βρεθεί σήμερα το απόγευμα ο Γιώργος Παπανδρέου για τετ α τετ συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρώην πρωθυπουργός είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του να επισκεφθεί τον Α. Τσίπρα πρόσφατα, σε συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής, προκαλώντας έκπληξη αλλά και δυσφορία στους υπολοίπους, καθώς είναι σε εξέλιξη η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να «στήσει γέφυρες» με την κεντροαριστερά.

Η συνάντηση του Γ. Παπανδρέου με τον Αλ. Τσίπρα θα έχει αντικείμενο τις εκλογές στην Τουρκία και τα ελληνοτουρκικά, καθώς ο Γ. Παπανδρέου έχει προσκληθεί να μεταβεί στην γειτονική χώρα με την ιδιότητα του Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Πηγές ανέφεραν στο iefimerida ότι το επιτελείο της Φώφης Γεννηματά δεν ήταν σε γνώση της συνάντησης. Συνεργάτες της Φ. Γεννηματά με τους οποίους επικοινώνησε το iefimerida δεν έκρυβαν την αμηχανία τους για την εξέλιξη, καθώς τα προηγούμενα 24ωρα η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής ανέβασε τους τόνους εναντίον της κυβέρνησης ζητώντας εδώ και τώρα εκλογές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές του iefimerida, μετά την συνάντηση με τον πρωθυπουργό, ο Γιώργος Παπανδρέου θα συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών Ν. Κοτζιά.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση