HomeHL-9Τα gay media στην Αγγλία προτείνουν για φέτος Κρήτη

Τα gay media στην Αγγλία προτείνουν για φέτος Κρήτη

Ως τον καλύτερο προορισμό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Kρήτη ήταν πάντα γνωστή για τις όμορφες παραλίες της, τις πόλεις με την έντονη νυχτερινή ζωή και φυσικά την φιλοξενία των ντόπιων. Πλέον, η Κρήτη αποτελεί και έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τους gay ταξιδιώτες, αφού μπορεί να προσφέρει τόσο στιγμές χαλάρωσης σε απομονωμένες παραλίες όσο και στιγμές διασκέδασης στις πόλεις της.

Φυσικά, στην ανάπτυξη τη Κρήτης ως gay friendly προορισμό έχει συμβάλει και η φιλική αντιμετώπιση των ντόπιων και των επαγγελματιών του τουρισμού απέναντι στους gay ταξιδιώτες.

Το Travel by Interest, σε συνεργασία με το Gay Star News, το δημοφιλέστερο Gay Media του Ηνωμένου Βασιλείου, φέρνει και πάλι την Ελλάδα στο επίκεντρο.

Μετά την επιτυχημένη καμπάνια Gay Honeymoon Santorini, αυτή τη φορά προτείνει την Κρήτη στους gay ταξιδιώτες ως τον απόλυτο beach destination.

Μέσα από το άρθρο που δημοσιεύθηκε στο Gay Star News, παρουσιάζονται όλοι οι λόγοι για τους οποίους ένας gay ταξιδιώτης μπορεί να επιλέξει την Κρήτη για τις επόμενες διακοπές του.

Από το άρθρο δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι προτάσεις με gay friendly ξενοδοχεία σε Ηράκλειο (Lato Boutique Hotel, Olive Green Hotel), Άγιο Νικόλαο (Minos Beach Art Hotel) και Χανιά (Domes Noruz Chania, Thalassa Beach Resort).

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση