HomeHL-Lifestyle«Grexit» για τη Γιάννα Τερζή από τον τελικό της Eurovision

«Grexit» για τη Γιάννα Τερζή από τον τελικό της Eurovision

Αποκλείστηκε η ελληνική αποστολή – Πανηγυρική η πρόκριση για Κύπρο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εκτός τελικού του φετινού διαγωνισμού της Eurovision τέθηκε η Γιάννα Τερζή η οποία δεν κατάφερε να κερδίσει του ευρωπαίους και αποκλείστηκε. Αντίθετα η Κύπρος με την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα πέρασε πανηγυρικά στον τελικό του ερχόμενου Σαββάτου.

Η Ελένη Φουρέιρα με το «Fuego» (που μάλιστα είναι και από τα μεγάλα φαβορί για την πρωτιά) θα βρεθεί στον τελικό, μαζί με τα τραγούδια εννέα ακόμα χωρών που προκρίθηκαν απόψε χάρη στις ψήφους του κοινού.

Αναλυτικά οι δέκα χώρες που περνούν στον τελικό (με τη σειρά που ανακοινώθηκαν από τις παρουσιάστριες της βραδιάς):

Αυστρία

Εσθονία

Κύπρος

Λιθουανία

Ισραήλ

Τσεχία

Βουλγαρία

Αλβανία

Φινλανδία

Ιρλανδία

Εμφανώς απογοητευμένος από το αποτέλεσμα του πρώτου ημιτελικού που άφησε εκτός τελικού της Eurovision, εμφανίστηκε ο δημιουργός του τραγουδιού Άρης Καλημέρης.

«Όταν βγήκαν τ΄ αποτελέσματα έκλαιγα για ένα τέταρτο. Η Γιάννα ήταν τέλεια, έδωσε ότι μπορούσε αλλά πολλά πράγματα δεν πήγαν καλά. Δεν πήγαν όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Ελπίζουμε για το καλύτερο την επόμενη χρονιά» είπε ο Άρης Καλημέρης.

Όπως ήταν φυσικό οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν θα είναι και του χρόνου στον διαγωνισμό για να λάβουν την εξής απάντηση: «Δεν θα στείλουμε τραγούδι με την Γιάννα. Μαζί με την Γιάννα για μια άλλη χώρα. Θα γράψουμε τραγούδι για άλλη χώρα, το έχουμε ήδη κανονίσει αλλά δεν μπορώ να σας πω περισσότερα. Η Γιάννα ήταν απίστευτη, έδωσε τα πάντα, ήταν η καλύτερη τραγουδίστρια που θα μπορούσαμε να είχαμε πάνω στη σκηνή για αυτό το τραγούδι. Το τι πήγε λάθος δεν το γνωρίζω. Είμαι περήφανος που η Ελλάδα αγάπησε αυτό το τραγούδι».

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση