HomeΚΡΗΤΗΣεμινάριο για… αποτελεσματικές πωλήσεις

Σεμινάριο για… αποτελεσματικές πωλήσεις

Στο Επιμελητήριο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σεμινάριο με θέμα «Αποτελεσματικές Πωλήσεις με Ενσυναίσθηση Empathy Style» πραγματοποιείται από το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε στελέχη πωλήσεων, Μάρκετινγκ, εμπορικού τμήματος, υπεύθυνους εξυπηρέτησης πελατών, τεχνικών και σε όσους έρχονται σε επαφή με την εξυπηρέτηση πελατών.

Με απλό και κατανοητό τρόπο οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν την κατάλληλη νοοτροπία ούτως ώστε να αναπτύξουν τις απαραίτητες δεξιότητες προκειμένου να υλοποιούν στρατηγικές και τεχνικές για να επιτυγχάνουν αποτελεσματικές πωλήσεις και να διαχειρίζονται τις αντιρρήσεις του πελάτη.

Ενότητες Σεμιναρίου:

  • Προετοιμασία πριν την πώληση.
  • Δημιουργία, ανάπτυξη και εδραίωση σχέσεων εμπιστοσύνης με τον πελάτη.
  • Τα στοιχεία ενός μηνύματος. Γλώσσα του σώματος.
  • Ενεργητική Ακρόαση και Ενσυναίσθηση. Έννοιες και Τεχνικές.
  • Empathy Style και πως λειτουργεί.
  • Η τέχνη και οι τεχνικές των ερωτήσεων.
  • Δυναμικές ερωτήσεις (Powerful Questions)
  • Ποιες είναι οι πραγματικές ανάγκες των πελατών. Τι λένε και τι υπονοούν.
  • Αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τις αντιρρήσεις του πελάτη. Εργαλεία.
  • Παρουσιάζοντας Δυναμικά τις λύσεις στον Πελάτη.

Κόστος: 130€* ανά συμμετοχή για το σεμινάριο,

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: Σε ανέργους, φοιτητές και σε ομαδικές εγγραφές άνω των τριών ατόμων

*Οι εκπτώσεις δεν παρέχονται αθροιστικά

Χρόνος Διεξαγωγής: 16 διδακτικές ώρες.

Ημερομηνίες διεξαγωγής: Τετάρτη 16/5/18 17.00-22:00, Πέμπτη 17/5/18 17.00-21.15 και Παρασκευή 18/5/18 17.00-21.15

Χώρος διεξαγωγής: Ικάρου και Αρχιμήδους 1, Νέα Αλικαρνασσός.

Εισηγήτρια:

Κωνσταντία Πάλλα, Κοινωνιολόγος, απόφοιτος του ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, Business & Life Coach,  Trainer & Public Speaker, Aρθρογράφος. Ιδρύτρια της εταιρίας Feel the Flow – Greece, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της εκπαίδευσης ενηλίκων,  στελεχών και ιδιωτών. Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων σε θέματα Business & Life Coaching, Εργασιακά, Προσωπικής Ανάπτυξης, Time Management, Soft Skills, Επικοινωνία κ.λ.π. με πάνω από 2.500 ώρες εκπαίδευσης και ενταγμένη στο μητρώο εκπαιδευτών Λ.Α.Ε.Κ. του Ο.Α.Ε.Δ. Από το 1995 μέχρι σήμερα έχει διοργανώσει και διαχειριστεί εκατοντάδες προγράμματα εκπαίδευσης για στελέχη, προσωπικό επιχειρήσεων, ιδιώτες και ελεύθερους επαγγελματίες. Από το 2010 έχει εκπαιδεύσει με σεμινάρια χιλιάδες ανθρώπους δίνοντας επιλογές στην σωστή διαχείριση του χρόνου τους, με αποτέλεσμα την αντιμετώπιση καθημερινών θεμάτων στην εργασία τους. Είναι μέλος της International Coach Federation (ICF Global) και της International Coach Federation Greece Chapter (ICF Greece Chapter).

Επικοινωνία: Πληροφορίες στο Κ.Ε.Κ. ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Κορωναίου 9, τηλ:2810-302735 & 302730,[email protected] από τις 09:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr.

Διαφήμιση
Διαφήμιση