HomeHL-SportsΠαναθηναϊκός – Ξάνθη 1-2

Παναθηναϊκός – Ξάνθη 1-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Ξάνθη επικράτησε 2-1 του Παναθηναϊκού στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στο ματς που διεκόπη την Κυριακή και συνεχίστηκε σήμερα, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Super League.

Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν στο 11’ με τον Λουτσιάνο, ενώ οι Ακρίτες σκόραραν με τους Κασάδο (44’) και Ντουρίτσκοβιτς (66’).

Οι απλήρωτοι παίκτες του Παναθηναϊκού από την έναρξη της περιόδου έβαλαν σε ένα ακόμη ματς στην άκρη το οικονομικό, προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις στην σχεδόν άδεια Λεωφόρο, αλλά δεν κατάφεραν να κλείσουν τη σεζόν με μία νίκη γοήτρου.

Στο φινάλε, πάντως, και παρά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα οι λίγοι οπαδοί των «πρασίνων» χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές και τον Μαρίνο Ουζουνίδη, στο τελευταίο του ίσως ματς στον πάγκο του «τριφυλλιού».

Το πανέμορφο γκολ του Λουτσιάνο στο 11΄ με αριστερό βολέ έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, ωστόσο, στην πρώτη της αξιόλογη επιθετική προσπάθεια στον αγώνα η Ξάνθη ισοφάρισε με τον Κασάδο.

Το ματς ήταν ανοιχτό και στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Ακρίτες να βρίσκουν την ευκαιρία στο 66΄ και να παίρνουν το «τρίποντο». Ο Ντουρίτσκοβιτς τσίμπησε τη μπάλα και νίκησε τον Διούδη που έκανε έξοδο.

Γκολ: 11′ Λουτσιάνο (Παναθηναϊκός), 44′ Κασάδο (Ξάνθη), 66′ Ντουρίτσκοβιτς (Ξάνθη)

Κίτρινες κάρτες:
 Κολοβέτσιος – Καμαρά

Παναθηναϊκός (Ουζουνίδης): Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Ευαγγέλου, Τζανδάρης (61′ Στάικος), Κάτσε, Λουτσιάνο, Λουντ (77′ Μπουζούκης), Μυστακίδης, Δώνης (60′ Χατζηγιοβάνης).

Ξάνθη (Ράσταβατς): 
Γκαραβέλης, Σβάρνας, Μπαξεβανίδης (64′ Ορφανίδης), Μελιόπουλος, Ντουρίτσκοβιτς, Κάστρο (86′ Λισγάρας), Γέντρισεκ, Σιλά, Κασάδο (79′ Μεχία), Φασίδης, Καμαρά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση