HomeHL-9Βραδιά ψυχαγωγίας και μυσταγωγίας από τη Λέσχη Lions “Κνωσός”

Βραδιά ψυχαγωγίας και μυσταγωγίας από τη Λέσχη Lions “Κνωσός”

Στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια βραδιά αληθινής μυσταγωγίας και ψυχαγωγίας πραγματοποιήθηκε από τη Λέσχη Λάιονς «Κνωσός» στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Βραδάκι Παρασκευής. Ένα ταξίδι ξεκινά. Οδηγός ο Καλούστ Παραγκαμιάν.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, «στη μεγάλη οθόνη της κατάμεστης αίθουσας μια άγνωστη Κρήτη προβάλλει. Μαγνητίζουν τα μάτια οι απίστευτης ωραιότητας εικόνες. Ευφραίνεται η ακοή με τον άμεσο και μεστό λόγο του ομιλητή.

001

Αμύητοι οι περισσότεροι στην αθέατη ζωή των σπηλαίων και των φαραγγιών του νησιού μας μαγευόμαστε από την πρωτόγνωρη ομορφιά και μοναδικότητά τους. Ένας θαυμαστός κόσμος ξεδιπλώνεται μπροστά μας τόσο μακρινός και κοντινός συνάμα. Το ταξίδι συναρπάζει και ο χρόνος μηδενίζεται…

115

Κι ύστερα η γλυκιά φωνή της Ρένας Πλατάκη – Τουτουντζάκη και η κιθάρα του Γιώργου Σταυράκη ντύνουν με νότες τη βραδιά. Ελύτης, Βρεττάκος, τραγούδια από τη Χιλή και την Κάτω Ιταλία μάς καληνυχτίζουν μελωδικά!

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συντελεστές της εκδήλωσης, στην υπεύθυνη L. Χαρούλα Παναγιωτάκη και σε όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους!».

Διαφήμιση
Διαφήμιση