HomeΕΛΛΑΔΑΣυγκέντρωση υπέρ της χρήσης κάνναβης στο Σύνταγμα

Συγκέντρωση υπέρ της χρήσης κάνναβης στο Σύνταγμα

Στο πλαίσιο της παγκόσμιας κινητοποίησης Global Marijuana March

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα πλαίσια της παγκόσμιας κινητοποίησης Global Marijuana March που λαμβάνει χώρα ταυτόχρονα σε 300 πόλεις σε όλο τον κόσμο, πραγματοποιείται και στην Ελλάδα το συλλαλητήριο για την Κάνναβη (14ο Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ – 4η Γιορτή Κάνναβης).

Στο Σύνταγμα ως σημείο αναφοράς από τις 12 το μεσημέρι άνθρωποι από όλη την Ελλάδα συναντιούνται προκειμένου να δώσουν βροντερό παρόν και να διεκδικήσουν την πλήρη ελευθερία της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη κινητοποίηση λαμβάνει χώρα λίγες μέρες μετά την Διημερίδα «YES WE CAN-NABIS» της Νεολαία Συριζα, στην οποία συμμετείχαν και στελέχη της κυβέρνησης, όπως η υπουργός Εργασίας κ. Έφη Αχτσιόγλου και ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός και οι οποίοι συζήτησαν τα οφέλη της ευφορικής και ψυχαγωγικής κάνναβης.

Στα πλαίσια του προγράμματος της πανελλαδικής κινητοποίησης υπέρ της ελεύθερης χρήσης της κάνναβης θα δοθεί συνέντευξη τύπου, συλλόγων ασθενών και φορέων ενώ το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί γιορτή με τραγούδια και χορούς στο Θησείο.

Το συλλαλητήριο στηρίζουν οι Ηλιόσποροι, Ελευθεριακός Σύνδεσμος Απεξάρτησης, Σύλλογος ΜΑΜΑΚΑ- Μαμάδες για την Κάνναβη, Ελληνικός Σύλλογος Θεραπευτικής Κάνναβης, Ασθενείς υπέρ της χρήσης φαρμακευτικής Κάνναβης, Πρώτη Κοινωνική Λέσχη Κάνναβης Θεσσαλονίκης, gr420info forum, KannaBio ΚΟΙΝΣΕΠ.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση