HomeHL-SportsΜε Νίκο Παπαδόπουλο και στη Σούπερ Λίγκα ο ΟΦΗ!

Με Νίκο Παπαδόπουλο και στη Σούπερ Λίγκα ο ΟΦΗ!

Ο έμπειρος κόουτς ήρθε σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση των Κρητικών για να καθοδηγήσει την ομάδα και στα μεγάλα σαλόνια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έδωσαν τα χέρια… Με τον Νίκο Παπαδόπουλο στον πάγκο του θα πορευθεί και τη νέα αγωνιστική σεζόν, που θα τον βρει στη Σούπερ Λίγκα, ο ΟΦΗ.

Μετά από συνάντηση που είχαν το πρωί του Σαββάτου  ο πρόεδρος της κρητικής ΠΑΕ, Γιώργος Αλετράς, και ο αντιπρόεδρός της, Κώστας Καζανάκης, με τον έμπειρο τεχνικό, επετεύχθη προφορική συμφωνία για την συνέχιση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Κάτι σχεδόν αναμενόμενο, καθώς υπήρχε κοινή επιθυμία ώστε να συνεχίσουν να πορεύονται χέρι, χέρι.

Το deal θα επικυρωθεί με τις υπογραφές τις επόμενες ημέρες, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να τους ζητά και να παίρνει τις διαβεβαιώσεις ότι θα τακτοποιηθούν άμεσα οι οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν και θα ξεκινήσουν οι ανανεώσεις συμβολαίων, με βάση το πλάνο που έχει καταθέσει.

Οι τρεις άνδρες συνέχισαν για αρκετή ώρα τη συζήτηση τους για θέματα οργάνωσης και σχεδιασμού της ομάδας, ενόψει της συμμετοχής της, στην Σούπερ Λιγκ, κάτι στο οποίο δίνει ιδιαίτερη σημασία και θεωρεί βασική προτεραιότητα, ο προπονητής του ΟΦΗ, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί ανταγωνιστική τη νέα περίοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση