HomeHL-SportsΣπάρτη Εργοτέλης 2-2

Σπάρτη Εργοτέλης 2-2

Σπάρτη και Εργοτέλης έμειναν στο 2-2, με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν το παιχνίδι με 10 παίκτες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση ανάμεσα στη Σπάρτη και τον Εργοτέλη, με την οποία άνοιξε η αυλαία της 30ής αγωνιστικής της Β’ Εθνικής.

Λάκωνες και Κρητικοί έμειναν στο 2-2 την Παρασκευή  σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα… Γκολ, κόκκινες κάρτες αλλά και ανατροπές.

Μετά, λοιπόν, και από αυτό το αποτέλεσμα οι δύο ομάδες παρέμειναν ισόβαθμες στη δέκατη θέση με 40 βαθμούς και στο -4 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Με γκολ από τα… αποδυτήρια ξεκίνησε η αναμέτρηση, καθώς μόλις στο 4′ οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν. Μετά από λάθος της άμυνας του Εργοτέλη, ο Παναγιώτου έγινε αποδέκτης της μπάλας, πάσαρε στον Φουρτάδο και εκείνος με σουτ νίκησε τον Κατσιμήτρο.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 11′ με τον Μπουρσέλη ωστόσο τρία λεπτά αργότερα έμειναν με παίκτη λιγότερο, καθώς ο Κάιπερς αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για εκτός φάσης χτύπημα στον Οικονομόπουλο.

Παρά το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, πάντως, κατάφεραν να φέρουν στα… ίσια το παιχνίδι, καθώς στο 14′ ο Μπουρσέλης μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Τσέλιος από τον Βοσνακίδη.

Τέσσερα λεπτά πριν από την ανάπαυλα οι αριθμητικές ισορροπίες αποκαταστάθηκαν, με τον Τσιόφου να τιμωρείται με δεύτερη κίτρινη κάρτα και τη Σπάρτη να συνεχίζει επίσης με δέκα παίκτες.

Η πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους ανήκε στους Κρητικούς, με τον Μακρυωνίτη να λέει «όχι» στο σουτ του Έφορντ.

Ωστόσο, στο 61′ ο επιθετικός των φιλοξενούμενων πήρε το αίμα του πίσω, καθώς με σουτ έπειτα από άνοιγμα του Σταματάκου έκανε το 1-2, φέρνοντας τούμπα το ματς.

Οι Λάκωνες προσπάθησαν να αντιδράσουν και τα κατάφεραν… Στο 80′ ο Γουόρντεν σκόραρε για το τελικό 2-2, χαρίζοντας τον βαθμό στην ομάδα του και δικαιώνοντας την επιλογή του Μάρκου Στεφανίδη να τον περάσει στον αγωνιστικό χώρο στο 58ο λεπτό.

Διαιτητής ήταν ο Μιχαηλίδης (Βοιωτίας), με βοηθούς τους Κωνσταντόπουλο (Κορινθίας) και Σοφό (Βοιωτίας).

Κίτρινες: 11′ Νιάρος, 16′, 41′ Τσιόφου, 47′ Παναγιώτου – 71′ Μαζουλουξής

Κόκκινη: 14′ Κάιπερς – 41′ Τσιόφου

ΣΠΑΡΤΗ (Μάρκος Στεφανίδης): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Οικονομόπουλος, Βοσνακίδης (46′ Γραικός), Σάββα (66′ Μουζακίτης), Nιάρος, Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, Τσιόφου, Δεινόπαπας, Φουρτάδο (58′ Γουόρντεν).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Τσέλιος, Νικολακάκης, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπουτσάκης, Σταμόπουλος, Μπουρσέλης (90′ Αγγελόπουλος), Σταματάκος, Κάιπερς, Έφορντ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση