HomeHL-SportsΓια το σερί και τη σωτηρία ο Εργοτέλης

Για το σερί και τη σωτηρία ο Εργοτέλης

Η αποστολή των Κρητικών για τον αγώνα της Παρασκευής με τη Σπάρτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ώρα για… δράση στον Εργοτέλη που προέρχεται από τις νίκες στα χαρτιά με Αχαρναϊκό και Βέροια και αντιμετωπίζει την Παρασκευή, τη Σπάρτη εκτός έδρας, στο παιχνίδι με το οποίο ανοίγει η αυλαία της 30ής αγωνιστικής της Β’ Εθνικής.

Οι Κρητικοί είναι στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού και θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να κάνουν σημαντικό βήμα για την παραμονή, δίνοντας συνέχεια στο αήττητο των έξι τελευταίων αγωνιστικών με πέντε νίκες (οι δύο στα χαρτιά) και μία ισοπαλία.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε την Πέμπτη στο Παγκρήτιο. Το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Τάκη Γκώνια, ακούει στο όνομα Γιώργος Μανουσάκης που τραυματίστηκε στο κουτεπιέ.

Την τελευταία προπόνηση με τον Εργοτέλη έκανε ο Παναγιώτης Λαδάς που θα μεταβεί στον Έβρο για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία ενώ δεν υπολογίζονται ακόμα οι τραυματίες Κυριακίδης, Λαμπάκης, Ροβίθης και οι Μπρους, Κούρτι.

Η αποστολή του Εργοτέλη: Κατσιμήτρος, Νικολακάκης, Σταμόπουλος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πάτας, Μπουρσέλης, Μπούζας, Τσέλιος, Μπουτσάκης, Καϊπερς, Εφορντ, Ιατρούδης, Σταματάκος. Αγγελόπουλος, Οικονόμου, Χανιωτάκης, Βογιατζής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση