HomeΚΡΗΤΗΠανελλήνια διάκριση σε μαθητές του Αλικιανού

Πανελλήνια διάκριση σε μαθητές του Αλικιανού

Συγχαρητήρια δημάρχου Πλατανιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύο βραβεία απέσπασαν στον Πανελλήνιο διαγωνισμό μαθητικών ταινιών μαθητές του γυμνασίου Αλικιανού του δήμου Πλατανιά.

Οι μαθητές συμμετείχαν σε ντοκιμαντέρ αλλά και σε ταινία μικρού μήκους αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές από τους κριτικούς του διαγωνισμού.

Με αφορμή αυτή την διάκριση ο δήμαρχος Πλατανιά, Γιάννης Μαλανδράκης, συνεχάρη με επιστολή τον γυμνασιάρχη, τους εκπαιδευτικούς αλλά και τους μαθητές του σχολείου.

Ο διαγωνισμός είχε διοργανωθεί από την Δ/νση της Δ/θμιας Εκπ/σης Β΄Αθηνών και συμμετείχαν σχολεία όλης της χώρας.

Η ταινία αυτή έχει δημιουργηθεί στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος (cine-Μαθήματα), το οποίο ο Δήμος Πλατανιά  έμπρακτα στηρίζει, για τα σχολεία του.

Ο κ. Μαλανδράκης έκανε αναφορά για την “…. για την προβολή  και αναγνώριση του σχολείου μας που αποτελεί και για μας ιδιαίτερη τιμή και ελπίζουμε το παράδειγμά σας να ακολουθήσουν και άλλα σχολεία,τροφοδοτώντας εκπαιδευτικούς,μαθητές και τοπική κοινωνία με νέες ιδέες, οράματα, σκέψεις, προβληματισμούς, λύσεις και συνεργασίες, που βοηθούν τη νέα γενιά να βελτιώνεται και να αναπτύσσεται πνευματικά και πολιτιστικά….”

Καταλήγοντας σημείωσε ότι ”… θα είμαστε στο πλευρό σας,οποτεδήποτε θεωρείτε απαραίτητη τη συνδρομή μας και με χαρά θα συνεισφέρουμε στο σημαντικό σας έργο, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας…”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση